ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

SIEMENS ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Siemens AG ανέλαβε ο Joe Kaeser (56 ετών), οικονομικός διευθυντής (CFO) της Siemens AG από το 2006, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του από την 1η Αυγούστου 2013. Ο νέος οικονομικός διευθυντής θα οριστεί σύντομα. Με κοινή συναίνεση, ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος Peter Loscher θα υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του και από το διοικητικό συμβούλιο της Siemens AG στο τέλος της σημερινής ημέρας.  

Το Εποπτικό Συμβούλιο τιμά τα επιτεύγματα του Peter Loscher ως Προέδρου και Διευ-θύνοντος Συμβούλου. Ο κ. Loscher ανέλαβε τα καθήκοντά του την 1η Ιουλίου 2007. Με μεγάλη ενέργεια και αφοσίωση, καθιέρωσε μια κουλτούρα ακεραιότητας στη Siemens που σήμερα θεωρείται πρότυπο σε παγκόσμια επίπεδο. Υπό την καθοδήγησή του, η εταιρεία πέτυχε ένα σημαντικά υψηλότερο επίπεδο επιδόσεων και κερδοφορίας, βελτίωσε τη θέση της στις αναδυόμενες χώρες και εστίασε στο χαρτοφυλάκιό της..

O Gerhard Cromme, πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens AG, ευχαρίστησε τον Peter Loescher για τη μεγάλη δέσμευσή του και τις υπηρεσίες που προσέφερε στη διαχείριση και εκπροσώπηση της εταιρείας. Αντιμέτωπος πρώτα με την κρίση των θεμάτων συμμόρφωσης και στη συνέχεια με την παγκόσμια οικονομική κρίση και την κρίση χρέους, ο Loscher οδήγησε την εταιρεία με επιτυχία σε πολύ δύσκολους καιρούς. «Ο Peter Loescher αποκατέστησε την υψηλή φήμη της Siemens και την βοήθησε να πραγματοποιήσει μια σειρά από εντυπωσιακές επιτυχίες. Υπό την ηγεσία του, η Siemens γνώρισε δύο από τις πιο επιτυχημένες χρονιές στην ιστορία της. Τόσο για λογαριασμό της εταιρείας αλλά και όλων των εργαζομένων της Siemens, το Εποπτικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Loescher για τις υπηρεσίες του στην εταιρεία », δήλωσε ο Gerhard Cromme.

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]