ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ EBEN GR 2013 ΣΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS

     Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:00 π.μ. στο Ίδρυμα Ευγενίδου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «ΑΠΟΝΟΜΗ AWARDS EBEN GR 2013», όπου  η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. απέσπασε το βραβείο EBEN GR – SILVER AWARDS. Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού και του Ελληνικού δίκτυο ΕΒΕΝ, κ. Γκορτζή, ο κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος – Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, δείχνοντας την ικανοποίησή του για τη νέα διάκριση της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

      Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού αλλά και του Ελληνικού δικτύου του ΕΒΕΝ GR, κ. Αντώνης Γκορτζής, ο οποίος τόνισε στους προσκεκλημένους ότι σκοπός του EBEN GR είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν συστήματα και πολιτικές που συμβάλλουν στην εταιρική αειφόρα ανάπτυξη αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κ. Κων/νος Φρουζής – Αντιπρόεδρος και Γ. Διευθυντής της Νovartis Hellas, Πρόεδρος του Συνδέσμου  Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος   ( ΣΦΕΕ), ο κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης – Διευθυντής  Επικοινωνίας ΕΛΑΙΣ-Unilever, Αντιπρόεδρος ΔΣ, Πρόεδρος του Συνδέσμου  Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ , ο κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος- Διευθύνων Σύμβουλος Oμίλου ICAP, Πρόεδρος της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Ελλάδος (ΕΑΣΕ), ο κ. Γιάννος Γραμματίδης - Πρόεδρος του Ινστιτούτου Πολιτικής τού Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και παρευρέθηκε ο κ. Δημήτριος Λακασάς – Διευθύνων Σύμβουλος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

      Η φιλοσοφία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι: «παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, κορυφαίας τεχνολογίας & καινοτομίας σε ανταγωνιστικά επίπεδα τιμών». Ο στόχος της εταιρείας να προωθεί την ανταγωνιστικότητα, την ποιότητα και την καινοτομία, μέσω αποτελεσματικής και αποδοτικής εφαρμογής καλών πρακτικών και συστημάτων ασφαλείας. Οι κόποι των τελευταίων ετών έχουν  αποδώσει καρπούς, αφού η εταιρεία απέκτησε πολλά βραβεία που αφορούν την ποιότητα, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. θα συνεχίσει να βελτιώνει τα προϊόντα  και τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες της, έτσι ώστε να συνεχίσει να αποτελεί την καλύτερη Ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εξάγει τα προϊόντα της σε 72 χώρες του εξωτερικού και απασχολεί 150 Έλληνες εργαζομένους.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]