ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ EBEN GR 2013 ΣΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS

     Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:00 π.μ. στο Ίδρυμα Ευγενίδου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «ΑΠΟΝΟΜΗ AWARDS EBEN GR 2013», όπου  η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. απέσπασε το βραβείο EBEN GR – SILVER AWARDS. Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού και του Ελληνικού δίκτυο ΕΒΕΝ, κ. Γκορτζή, ο κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος – Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, δείχνοντας την ικανοποίησή του για τη νέα διάκριση της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

      Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού αλλά και του Ελληνικού δικτύου του ΕΒΕΝ GR, κ. Αντώνης Γκορτζής, ο οποίος τόνισε στους προσκεκλημένους ότι σκοπός του EBEN GR είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν συστήματα και πολιτικές που συμβάλλουν στην εταιρική αειφόρα ανάπτυξη αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κ. Κων/νος Φρουζής – Αντιπρόεδρος και Γ. Διευθυντής της Νovartis Hellas, Πρόεδρος του Συνδέσμου  Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος   ( ΣΦΕΕ), ο κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης – Διευθυντής  Επικοινωνίας ΕΛΑΙΣ-Unilever, Αντιπρόεδρος ΔΣ, Πρόεδρος του Συνδέσμου  Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ , ο κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος- Διευθύνων Σύμβουλος Oμίλου ICAP, Πρόεδρος της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Ελλάδος (ΕΑΣΕ), ο κ. Γιάννος Γραμματίδης - Πρόεδρος του Ινστιτούτου Πολιτικής τού Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και παρευρέθηκε ο κ. Δημήτριος Λακασάς – Διευθύνων Σύμβουλος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

      Η φιλοσοφία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι: «παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, κορυφαίας τεχνολογίας & καινοτομίας σε ανταγωνιστικά επίπεδα τιμών». Ο στόχος της εταιρείας να προωθεί την ανταγωνιστικότητα, την ποιότητα και την καινοτομία, μέσω αποτελεσματικής και αποδοτικής εφαρμογής καλών πρακτικών και συστημάτων ασφαλείας. Οι κόποι των τελευταίων ετών έχουν  αποδώσει καρπούς, αφού η εταιρεία απέκτησε πολλά βραβεία που αφορούν την ποιότητα, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. θα συνεχίσει να βελτιώνει τα προϊόντα  και τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες της, έτσι ώστε να συνεχίσει να αποτελεί την καλύτερη Ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εξάγει τα προϊόντα της σε 72 χώρες του εξωτερικού και απασχολεί 150 Έλληνες εργαζομένους.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]