ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KNX BASIC COURSE

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι εκπαιδευτικές μηχανές της Quantum για το σεμινάριο ΚΝΧ Basic Course που θα διεξαχθεί στις 3-4-5-6 Οκτωβρίου 2013 στην Αθήνα.

ΚΝΧ: Tο μαγικό ραβδί του κτιριακού αυτοματισμού

Κάθε σεμινάριο ΚΝΧ Basic Course  αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε συμμετέχοντα καθότι εκτίθεται σε μία διεθνή κτιριακή τεχνογνωσία απεριόριστων δυνατοτήτων η οποία υποστηρίζεται μέχρι σήμερα από 320 κατασκευαστικά μέλη απ’ όλο τον κόσμο.

Τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να προγραμματίσουν μία πλούσια γκάμα ΚΝΧ υλικών μακριά από προϊοντικές προωθήσεις και έχοντας ως μόνο στόχο την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση τους  για την εν λόγω τεχνολογία και τις δυνατότητες της.

Η εκπαιδευτική διαδικασία έχει ως επίκεντρο απαντήσεις σ’ ερωτήματα όπως:

  • Πως ενημερώνω έναν ενδιαφερόμενο για μία τεχνολογία σαν το ΚΝΧ;
  • Πως σχεδιάζω σωστά ένα έργο ΚΝΧ;
  • Πως κατασκευάζω σωστά ένα έργο ΚΝΧ;
  • Πως προγραμματίζω και παραδίδω ένα έργο ΚΝΧ έχοντας ικανοποιημένους πελάτες;

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και μετά από μία επιτυχημένη εξεταστική διαδικασία ένας Πιστοποιημένος ΚΝΧ Partner καταχωρείται στη διεθνή λίστα των ΚΝΧ Partners οι οποίοι είναι περισσότεροι από 38.400 σε 121 χώρες και είναι θέμα επαγγελματικού σχεδίου μέχρι που θα φτάσει κανείς.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στο www.knxtraining.gr

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]