ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KNX BASIC COURSE

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι εκπαιδευτικές μηχανές της Quantum για το σεμινάριο ΚΝΧ Basic Course που θα διεξαχθεί στις 3-4-5-6 Οκτωβρίου 2013 στην Αθήνα.

ΚΝΧ: Tο μαγικό ραβδί του κτιριακού αυτοματισμού

Κάθε σεμινάριο ΚΝΧ Basic Course  αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε συμμετέχοντα καθότι εκτίθεται σε μία διεθνή κτιριακή τεχνογνωσία απεριόριστων δυνατοτήτων η οποία υποστηρίζεται μέχρι σήμερα από 320 κατασκευαστικά μέλη απ’ όλο τον κόσμο.

Τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να προγραμματίσουν μία πλούσια γκάμα ΚΝΧ υλικών μακριά από προϊοντικές προωθήσεις και έχοντας ως μόνο στόχο την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση τους  για την εν λόγω τεχνολογία και τις δυνατότητες της.

Η εκπαιδευτική διαδικασία έχει ως επίκεντρο απαντήσεις σ’ ερωτήματα όπως:

  • Πως ενημερώνω έναν ενδιαφερόμενο για μία τεχνολογία σαν το ΚΝΧ;
  • Πως σχεδιάζω σωστά ένα έργο ΚΝΧ;
  • Πως κατασκευάζω σωστά ένα έργο ΚΝΧ;
  • Πως προγραμματίζω και παραδίδω ένα έργο ΚΝΧ έχοντας ικανοποιημένους πελάτες;

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και μετά από μία επιτυχημένη εξεταστική διαδικασία ένας Πιστοποιημένος ΚΝΧ Partner καταχωρείται στη διεθνή λίστα των ΚΝΧ Partners οι οποίοι είναι περισσότεροι από 38.400 σε 121 χώρες και είναι θέμα επαγγελματικού σχεδίου μέχρι που θα φτάσει κανείς.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στο www.knxtraining.gr

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]