ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Πολλά νέα προϊόντα διατίθενται στο ανακαινισμένο κατάστημα Κορίνθου της εταιρείας Aφοι Κωνσταντακάτου.

ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Την ανακαίνιση του καταστήματός της στην Κόρινθο γιόρτασε η εταιρεία Αφοι Κωνσταντακάτου με μία όμορφη εκδήλωση.  Οι νέοι ανακαινισμένοι χώροι υποδέχθηκαν φίλους αλλά και πελάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλά νέα προϊόντα και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού.

Επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης η εταιρεία Legrand, στελέχη της οποίας ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους ηλεκτρολόγους για τα νέα προϊόντα, αλλά και την νέα στρατηγική συνεργασία της εταιρείας με την Αφοι Κωνσταντακάτου στον τομέα της θυροτηλεόρασης, μέσω της προώθησης των συστημάτων b-ticino.

Ευχαριστώντας τους κ.κ. Βαλμά και Βατούσιο της Legrand για την παρουσία τους, η κα Αναστασία Κωνσταντακάτου, υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας της εταιρείας, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας των δύο εταιρειών και έδωσε έμφαση στην ανάγκη ενημέρωσης του κοινού για τη καθοριστική συμβολή  της θυροτηλεόρασης στην ασφάλεια με παράλληλη ενίσχυση της ποικιλίας των προϊόντων του συγκεκριμένου τομέα. Τέλος, δήλωσε ότι, παράλληλα με τις επιλεγμένες κινήσεις ανάπτυξης των σημείων πώλησης, συνεχίζεται το πρόγραμμα ανακαίνισης των καταστημάτων με σκοπό πολύ σύντομα η Αφοι Κωνσταντακάτου να διαθέτει το πιο σύγχρονο και αξιόπιστο δίκτυο.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]