ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Το «παρών» στη ΔΕΘ έδωσαν οι ηλεκτρολόγοι της Αχαΐας, πριν πραγματοποιήσουν τις εκλογές τους.

«Ο ΒΑΤΤ» ΝΕΟ ΔΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΧΑΪΑΣ

Εκλογές πραγματοποίησε στις 2 Οκτωβρίου  ο περιφερειακός σύνδεσμος εργοληπτών εγκαταστατών ηλεκτρολόγων νομού Αχαΐας «Ο BΑΤΤ». Στην εκλογική αναμέτρηση έλαβαν μέρος τρεις συνδυασμοί, η Ενωτική Κίνηση Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών, η Νέα Κίνηση Ηλεκτρολόγων και η Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία Ηλεκτρολόγων.

Πρώτη δύναμη αναδείχτηκε η Ενωτική Κίνηση Ηλεκτρολόγων, η οποία εξέλεξε τα ακόλουθα 6 μέλη στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου: Κανελλόπουλος Σωκράτης, Φωτόπουλος Νικόλαος, Παυλόπουλος Αλέξιος, Νικολακόπουλος Δημήτριος, Κανελλόπουλος Σπυρίδων και Μενύχτας Κωνσταντίνος. Από την Νέα Κίνηση Ηλεκτρολόγων εκλέχτηκαν 2 μέλη, οι Δημόπουλος Βασίλειος και Μέρμελας Παναγιώτης, και από την Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία Ηλεκτρολόγων, εκλέχτηκε ο Χρυσανθακόπουλος Αντώνιος.

Από τη νέα σύνθεση του ΔΣ, εκλέχτηκε και το ακόλουθο προεδρείο: Πρόεδρος ο κ. Νικόλαος Γ. Φωτόπουλος, αντιπρόεδρος ο κ. Σωκράτης Δ. Κανελλόπουλος, γενικός γραμματέας ο κ. Αλέξιος Δ. Παυλόπουλος, ταμίας ο κ. Δημήτριος Β. Νικολακόπουλος, αναπληρωτής γραμματέας ο κ. Κωνσταντίνος Α. Μενύχτας και μέλη οι κ.κ. Βασίλειος Ι. Δημόπουλος, Παναγιώτης Κ. Μερμέλας, Αντώνιος Κ. Χρυσανθακόπουλος. Στο εποπτικό συμβούλιο εκλέχτηκαν οι κ.κ. Νικόλαος Κ. Λάζαρης, Αναστάσιος Κ. Μουντρής και Αθανάσιος Β. Σικελιανός.

Όπως τόνισε σε σχετική ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος Αχαίας «Ο ΒΑΤΤ», οι εκλογές διεξήχθησαν ομαλά, σε ένα κλίμα δημοκρατίας και συναδελφικότητας, με πρωτεύοντα σκοπό το καλό του σωματείου. Να σημειωθεί τέλος, ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι κερδισμένοι δέχτηκαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές από τους συναδέλφους τους.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΑΕΗΠ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ «Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Μετά τις αρχαιρεσίες του ΣAEHΠ Αμαλιάδας «Ο Δημόκριτος» που πραγματοποιήθηκαν την 22 Ιουλίου 2020, εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα...

Σ.Ε.Η.Ν.Α "Ο ΘΑΛΗΣ" ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 27/07/2020 συνάντηση του Δ.Σ. του Σ.E.H.N.A «Ο ΘΑΛΗΣ» με τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας κ.Λάμπρο Δημητρογιάννη...

Κλείσιμο [X]