ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Μετατροπέας Conext TL 20 για σύνδεση στο δίκτυο της ΔΕΗ

SCHNEIDER ELECTRIC ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΣΕ 43 ΠΑΡΚΑ

H Schneider Electric συνέβαλε στην ολοκλήρωση 43 φωτοβολταϊκών πάρκων, συνολικής ισχύος 4,3 MW στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, όπου συνεργάστηκε με την ανάδοχο εταιρεία για την κατασκευή του έργου, Priosol Hellas.

Τα 43 πάρκα των 100 kW εγκαταστάθηκαν σε αγροτεμάχια διαφόρων περιοχών του νομού Αιτωλοακαρνανίας και το κάθε ένα από αυτά έχει εξοπλιστεί με πέντε μετατροπείς Conext TL των 20 kW, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό χαμηλής τάσης DC και AC της Schneider Electric.

 «Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να στηρίζουμε την υλοποίηση έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Σπύρος Ράπτης, αντιπρόεδρος στο τμήμα Ενέργειας & Υποδομών της Schneider Electric.

Οι φωτοβολταϊκοί μετατροπείς Conext TL της Schneider Electric δε χρησιμοποιούν μετασχηματιστές και αποτελούν την ιδανική λύση για τη διασύνδεση φωτοβολταϊκών εφαρμογών μικρής ή μεσαίας κλίμακας (ισχύος μέχρι 1 MW) που βρίσκονται εγκατεστημένα σε στέγες εμπορικών κτιρίων ή οικόπεδα. Ο βαθμός απόδοσης που υπερβαίνει το 98% (peak), η δυνατότητα υποστήριξης δικτύων τάσης από 350 - 850 V και η ικανοποίηση αυστηρών ποιοτικών προδιαγραφών (Multiple Environmental Over Stress Testing - MEOST, Temperature Humidity Bias - THB), εγγυώνται την υψηλή απόδοση της επένδυσης (ROI).

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]