ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Μετατροπέας Conext TL 20 για σύνδεση στο δίκτυο της ΔΕΗ

SCHNEIDER ELECTRIC ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΣΕ 43 ΠΑΡΚΑ

H Schneider Electric συνέβαλε στην ολοκλήρωση 43 φωτοβολταϊκών πάρκων, συνολικής ισχύος 4,3 MW στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, όπου συνεργάστηκε με την ανάδοχο εταιρεία για την κατασκευή του έργου, Priosol Hellas.

Τα 43 πάρκα των 100 kW εγκαταστάθηκαν σε αγροτεμάχια διαφόρων περιοχών του νομού Αιτωλοακαρνανίας και το κάθε ένα από αυτά έχει εξοπλιστεί με πέντε μετατροπείς Conext TL των 20 kW, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό χαμηλής τάσης DC και AC της Schneider Electric.

 «Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να στηρίζουμε την υλοποίηση έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Σπύρος Ράπτης, αντιπρόεδρος στο τμήμα Ενέργειας & Υποδομών της Schneider Electric.

Οι φωτοβολταϊκοί μετατροπείς Conext TL της Schneider Electric δε χρησιμοποιούν μετασχηματιστές και αποτελούν την ιδανική λύση για τη διασύνδεση φωτοβολταϊκών εφαρμογών μικρής ή μεσαίας κλίμακας (ισχύος μέχρι 1 MW) που βρίσκονται εγκατεστημένα σε στέγες εμπορικών κτιρίων ή οικόπεδα. Ο βαθμός απόδοσης που υπερβαίνει το 98% (peak), η δυνατότητα υποστήριξης δικτύων τάσης από 350 - 850 V και η ικανοποίηση αυστηρών ποιοτικών προδιαγραφών (Multiple Environmental Over Stress Testing - MEOST, Temperature Humidity Bias - THB), εγγυώνται την υψηλή απόδοση της επένδυσης (ROI).

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]