ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LG

Άρθρο της LG

Οι λύσεις φωτισμού LED της LG Electronics (LG) μέσω του μεγάλου εύρους των προϊόντων της για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αναγνωρίζουν τις ανάγκες της αγοράς, συμβάλλουν στην εξοικονόμηση πόρων και είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Τα καινοτόμα και σύγχρονα προϊόντα φωτισμού της LG καλύπτουν μία ευρεία γκάμα από LED φωτισμό για εσωτερική και εξωτερική τοποθέτηση, κατάλληλο για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση, μέχρι προβολείς PLS μεγάλης ισχύος κατάλληλους για γήπεδα και συναυλιακούς χώρους.

Χαρακτηριστικά, τα προϊόντα φωτισμού της LG, εξασφαλίζουν πολλαπλά οφέλη, όπως:

• Χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση

• Μεγάλη διάρκεια ζωής, έως 50.000 ώρες

• Μειωμένη εκπομπή θερμότητας

• Προηγμένη οπτική τεχνολογία

• Φιλικότητα προς το περιβάλλον

• Τριετή εγγύηση

 

Εσωτερικοί χώροι

Αναφορικά με τους εσωτερικούς χώρους, τα LG LED Flatlight LF6 προσφέρουν ξεκούραστο φως και είναι ιδανικά για γραφειακές εφαρμογές χάρη στον εξαιρετικά μικρό βαθμό αντιθάμβωσης UGR19. Επιπλέον, η δυνατότητα αυτόματου dimmer με τον ανιχνευτή φωτός που υπάρχει στη συγκεκριμένη σειρά, εξοικονομεί ενέργεια έως και 70%, ενώ χάρη στη δυνατότητα κεντρικού ελέγχου, παρέχεται η δυνατότητα για εύκολο και γρήγορο φωτισμό με ασύρματο ή ενσύρματο έλεγχό του.

Ο LED φωτισμός της LG για εσωτερικούς χώρους, με διάρκεια ζωής έως και 11 χρόνια, μειώνει τα λειτουργικά έξοδα, χάρη στη μείωση του κόστους ψύξης του δωματίου με την περιορισμένη εκπομπή θερμότητας, καθώς και της μείωσης για το κόστος συντήρησης. Ακόμα, τα LG LED Flatlights είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχουν υδράργυρο και δεν εκπέμπουν υπεριώδη ακτινοβολία.

Επιπλέον, οι λαμπτήρες LED, τύπου MR16 LM04, οι οποίοι ακολουθούν όλα τα αυστηρά πρότυπα, και κάνουν εύκολη τη διαδικασία αντικατάστασης, εγκατάστασης και απεγκατάστασης, είναι ιδανικοί για διακοσμητικό φωτισμό, δίνοντάς σας τη δυνατότητα στους χρήστες να αναδείξουν συγκεκριμένα σημεία σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, όπως ράφια, διαδρόμους, εισόδους, κλιμακοστάσια, ξενώνες, καφετέριες, χώροι καταστημάτων και υποδοχής.

Οι 36 έως 60 μοίρες γωνίας δέσμης, αλλά και οι ψυχρές και θερμές θερμοκρασίες χρώματος, επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν μόνοι τους την ιδανική διακόσμηση, με απλό και εύκολο τρόπο. Τέλος, χάρη στους υψηλούς συντελεστές ισχύος, εξοικονομείται ενέργεια μέχρι 78%, σε σχέση με τις συμβατικές λάμπες, καθώς και προστατεύουν από τη θάμβωση και το ενοχλητικό τρεμοπαίξιμο του φωτός.

Εξωτερικοί χώροι

Όσον αφορά τους εξωτερικούς χώρους, ο μοντέρνος και πρακτικός σχεδιασμός του φωτισμού LG LED τύπου Street Light LS3 εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. Οι εργασίες μπορούν να γίνουν μεμονωμένα στον λαμπτήρα, χωρίς να είναι απαραίτητη η αλλαγή ολόκληρης της κατασκευής. Επιπλέον, η ειδικά σχεδιασμένη πρόσοψη προφύλαξης του λαμπτήρα ανοίγει με ένα μόνο άγγιγμα, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη τη συντήρηση των LG LED Streetlights, μειώνοντας τα σχετικά κόστη. Τα LG LED Streetlights εξασφαλίζουν εξαιρετική ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας και είναι ιδανικά για δημόσιους χώρους, κάνοντας πιο εύκολη τη νυχτερινή οδήγηση και παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο φωτισμός τους βοηθά το ανθρώπινο μάτι να διακρίνει ξεκούραστα σχήματα, χρώματα και κινήσεις στο σκοτάδι. Με τα LG LED Streetlights, εξοικονομείται ενέργεια έως και 40%, χάρη στον οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό τους.

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ;

Η μελέτη φωτισμού ορίζεται σαν άρτιος χειρισμός του φωτός αισθητικά και τεχνικά. Ο μελετητής φωτισμού εργάζεται σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον αρχιτέκτονα, στον ηλεκτρολόγο μηχανικό και στον κύρι...

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΙΩΣΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

Η συμπεριφορά των συστημάτων γείωσης σε κρουστικά ρεύματα (λόγω κεραυνών ή χειρισμών) είναι καθοριστική για την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία ενός συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας....

ΔΟΚΙΜEΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡHΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚHΣ ΣΥΜΒΑΤOΤΗΤΑΣ

Στο Εργαστήριο Υψηλών Τάσεων και Ηλεκτρικών Μετρήσεων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διεξάγονται δοκιμές και μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας, που συμβάλλουν καθοριστικά στη σχεδίαση και ...

Κλείσιμο [X]