ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η ετήσια εορταστική εκδήλωση  κοπής της πίτας του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά πραγματοποιήθηκε και φέτος στο  κέντρο «VΟX » (Ιερά Οδός, 16-20, Αθήνα), την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει η διοίκηση του Συνδέσμου, η εκδήλωσε έκρυβε πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, οι οποίες ενθουσίασαν όλους όσοι πλαισίωσαν την εκδήλωση. Τα παιδιά διασκέδασαν με το  παιδικό πρόγραμμα του Magic Show και τους νέους καλλιτέχνες του κέντρου.

Όπως κάθε χρόνο, βραβεύτηκαν τα παιδιά που πέρασαν σε ανώτατα ή ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΕΙ- ΤΕΙ). Ο Σύνδεσμος κάλεσε μάλιστα τα μέλη του να γνωστοποιήσουν στο ΔΣ εάν το παιδί τους  πέρασε φέτος σε  κάποια  σχολή, με προσκόμιση στα γραφεία του συνδέσμου φωτοτυπία της φοιτητικής του ταυτότητας ή βεβαίωση της σχολής του. Επίσης την ημέρα εορτής κοπής της πίττας, όσοι έδωσαν αίμα, παρέλαβαν κάποιο αναμνηστικό δώρο.

 

Έκθεση

Στο πλαίσιο της διαφήμισης και ενημέρωσης των μελών του Συνδέσμου Πειραιά, εδώ και χρόνια,    στο διάστημα από 1/12 έως 28/2, ο ΣΕΕΗΠ διοργανώνει έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού με συμμετοχή εταιρειών που εκθέτουν τα προϊόντα τους. Οι  εταιρείες που συμμετείχαν και φέτος και φιλοξενούνται στο χώρο του Συνδέσμου είναι οι: Aliberti, Βάιος Καρακώστας, ELEMKO, Κασσινάκης, Καυκάς, Αφοι Κωνσταντακάτου, Legrand, Schneider Electric, Courbi.

Ο ΣΕΕΗΠ τις ευχαριστεί ιδιαίτερα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «όσοι συνάδελφοι παρευρέθηκαν  είδαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα προϊόντα τους» 

 

Αιμοδοσία   

Συνεχίστηκε και φέτος η παράδοση των τελευταίων ετών και  πραγματοποιήθηκε, στις 18 Δεκεμβρίου στα γραφεία του ΣΕΕΗΠ, η καθιερωμένη αιμοδοσία. Μέσα σ’ ένα εορταστικό κλίμα και με τη συμμετοχή περίπου 50 συναδέλφων, μελών των οικογενειών τους, βοηθών και φίλων, ενισχύθηκε για άλλη μια χρονιά η τράπεζα αίματος του συνδέσμου, που δίνει ελπίδα ζωής ειδικά ακόμα κι αυτές τις δύσκολες για τον τόπο μας μέρες.        

Το Δ.Σ. του συνδέσμου δήλωσε βαθιά συγκινημένοι και εξέφρασε τις ευχαριστίες του, τόσο σε αυτούς που μπόρεσαν και έδωσαν αίμα, όσο και σ’ αυτούς που ήθελαν, αλλά για λόγους υγείας δεν τα κατάφεραν. Εξέφρασε δε την ευχή και την ελπίδα, του χρόνου να είναι και πάλι έτοιμοι, υγιείς και μαζί με νέους συναδέλφους,  να συνεχίσουμε αυτή μας την προσπάθεια. Υπενθυμίζει δε ότι ο κάθε εθελοντής αιμοδότης μπορεί να κάνεις χρήση της τράπεζας αίματος, σε περίπτωση ανάγκης, είτε ο ίδιος προσωπικά, είτε μέλη της οικογένειάς του, αλλά όχι συγγενικά πρόσωπα.            

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΑΕΗΠ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ «Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Μετά τις αρχαιρεσίες του ΣAEHΠ Αμαλιάδας «Ο Δημόκριτος» που πραγματοποιήθηκαν την 22 Ιουλίου 2020, εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα...

Σ.Ε.Η.Ν.Α "Ο ΘΑΛΗΣ" ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 27/07/2020 συνάντηση του Δ.Σ. του Σ.E.H.N.A «Ο ΘΑΛΗΣ» με τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας κ.Λάμπρο Δημητρογιάννη...

Κλείσιμο [X]