ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Άποψη της ημερίδας του ΣΕΗ Λιβαδειάς

ΣΕΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΔ 108

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα ενημέρωσης των μελών του που διοργάνωσε το σωματείο εργοληπτών εγκαταστατών ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς στις 2 Δεκεμβρίου του 2013. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Θέμα της ημερίδας ήταν «ενημέρωση για το προεδρικό διάταγμα 108/2013 και τις υπουργικές αποφάσεις του έχουν εκδοθεί».

Η ενημέρωση των μελών του σωματείου της Λιβαδειάς έγινε από τον Ειδικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων κ. Παντελή Τσοκανή, ο οποίος προέβη σε μια άρτια και λεπτομερή ενημέρωση των παριστάμενων. Ο διάλογος που ακολούθησε δεν άφησε κανένα κενό στους παρευρισκόμενους και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μελών του σωματείου Λιβαδειάς μέχρι το τέλος.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ Λιβαδειάς ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τσοκανή, ενώ υποσχέθηκε στα μέλη του ότι θα συνεχίσει να διοργανώνει εκδηλώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα. 

Άποψη της ημερίδας του ΣΕΗ Λιβαδειάς

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΑΕΗΠ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ «Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Μετά τις αρχαιρεσίες του ΣAEHΠ Αμαλιάδας «Ο Δημόκριτος» που πραγματοποιήθηκαν την 22 Ιουλίου 2020, εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα...

Σ.Ε.Η.Ν.Α "Ο ΘΑΛΗΣ" ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 27/07/2020 συνάντηση του Δ.Σ. του Σ.E.H.N.A «Ο ΘΑΛΗΣ» με τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας κ.Λάμπρο Δημητρογιάννη...

Κλείσιμο [X]