ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΑΕ ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Η Χαραλαμπίδης ΑΕ, ως χορηγός στην ημερίδα της ΠΟΣΕΗ, χαιρετίζει  την εκδήλωση που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών ηλεκτρολόγων, αντιμετωπίζοντας σημαντικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους και προσβλέπει στη στήριξη του έργου τους, με κάθε πρόσφορο μέσο που διαθέτει.

Έχοντας σταθερή παρουσία και συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της, για περισσότερα από 35 χρόνια, στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και των καλωδίων χαμηλής τάσης, η εταιρεία Χαραλαμπίδης ΑΕ επικεντρώνει την παραγωγική της δραστηριότητα και τη διάθεση των προϊόντων της, με απόλυτα  πελατοκεντρική  προσέγγιση στους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη για τις διαδικασίες παραγωγής με το ISO 9001:2008 με το ευρωπαϊκό σήμα ‘’HAR’’ για τα καλώδια χαμηλής τάσης, καθώς και με πλήθος πιστοποιήσεις  ποιότητας,  για τα προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού (ΕΛΟΤ, ΕΒΕΤΑΜ, LABOR). Στόχος της είναι η κατασκευή των προϊόντων σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις για την καλύτερη δυνατή χρήση τους, στο περιβάλλον των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]