ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ASTRON ELECTRIC ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Στην Ελλάδα του σήμερα, στην Ελλάδα που διέρχεται της κρίσης μέσα από μια πενταετή συρρίκνωση όλων των κλάδων της οικονομικής ζωής του τόπου μας το ηλεκτρολογικό υλικό και η διανομή του έχει υποστεί δυσανάλογη υστέρηση σε σχέση με άλλους κλάδους. Η τεράστια μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας και οι ατυχείς πολλές φορές  κυβερνητικές αποφάσεις διαμορφώνουν ένα ασταθές περιβάλλον, όπου η αξιοπρεπής δραστηριοποίηση του τεχνικού κόσμου του κλάδου αποτελεί ζητούμενο και η επίλυσή του μια δύσκολη άσκηση.

Η αντανάκλαση των παραπάνω στις επιχειρήσεις εμπορίας και διανομής (συνεταιριστικές ή μη), αλλά και στις παραγωγικές εταιρείες του κλάδου ηλεκτρολογικού υλικού, δημιουργεί είτε ασφυξία είτε ευκαιρίες.

Καθοριστικός παράγοντας της νέας πραγματικότητας είναι ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης και μάλιστα πιο πολύ αυτός που παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις, είναι ενημερωμένος, χρησιμοποιεί υλικά και προϊόντα υψηλής ποιότητας με πιστοποίηση και παρέχει με ποιοτική εργασία Προστιθέμενη Αξία στον καταναλωτή.

Ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης είναι αυτός στον οποίο βασίζεται η Astron Electric. Μια επιχείρηση που έχει συνδέσει την παρουσία της εδώ και 30 χρόνια, με την ομαλοποίηση της αγοράς του ηλεκτρολογικού υλικού, με την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, με τη συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους Έλληνες και ξένους κατασκευαστικούς οίκους.

Η Astron Electric συνδράμει τη δραστηριότητα της ΠΟΣΕΗ, αλλά και των περιφερειακών συνδέσμων ηλεκτρολόγων. Επίσης, στηρίζοντας την ενημέρωση του τεχνικού κόσμου του κλάδου με ημερίδες σε πολλές περιοχές της χώρας μας διαμορφώνει συνθήκες παρουσίας του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη στην αγορά με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]