ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ASTRON ELECTRIC ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Στην Ελλάδα του σήμερα, στην Ελλάδα που διέρχεται της κρίσης μέσα από μια πενταετή συρρίκνωση όλων των κλάδων της οικονομικής ζωής του τόπου μας το ηλεκτρολογικό υλικό και η διανομή του έχει υποστεί δυσανάλογη υστέρηση σε σχέση με άλλους κλάδους. Η τεράστια μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας και οι ατυχείς πολλές φορές  κυβερνητικές αποφάσεις διαμορφώνουν ένα ασταθές περιβάλλον, όπου η αξιοπρεπής δραστηριοποίηση του τεχνικού κόσμου του κλάδου αποτελεί ζητούμενο και η επίλυσή του μια δύσκολη άσκηση.

Η αντανάκλαση των παραπάνω στις επιχειρήσεις εμπορίας και διανομής (συνεταιριστικές ή μη), αλλά και στις παραγωγικές εταιρείες του κλάδου ηλεκτρολογικού υλικού, δημιουργεί είτε ασφυξία είτε ευκαιρίες.

Καθοριστικός παράγοντας της νέας πραγματικότητας είναι ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης και μάλιστα πιο πολύ αυτός που παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις, είναι ενημερωμένος, χρησιμοποιεί υλικά και προϊόντα υψηλής ποιότητας με πιστοποίηση και παρέχει με ποιοτική εργασία Προστιθέμενη Αξία στον καταναλωτή.

Ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης είναι αυτός στον οποίο βασίζεται η Astron Electric. Μια επιχείρηση που έχει συνδέσει την παρουσία της εδώ και 30 χρόνια, με την ομαλοποίηση της αγοράς του ηλεκτρολογικού υλικού, με την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, με τη συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους Έλληνες και ξένους κατασκευαστικούς οίκους.

Η Astron Electric συνδράμει τη δραστηριότητα της ΠΟΣΕΗ, αλλά και των περιφερειακών συνδέσμων ηλεκτρολόγων. Επίσης, στηρίζοντας την ενημέρωση του τεχνικού κόσμου του κλάδου με ημερίδες σε πολλές περιοχές της χώρας μας διαμορφώνει συνθήκες παρουσίας του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη στην αγορά με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]