ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

NIGICO AEBE ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑ.ΣΥ

Οι Σταθερές Συγκοινωνίες με κύριο μέλημα τη ασφαλή μεταφορά των πολιτών και σε προσπάθεια συνεχής βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών, προχώρησαν κατόπιν διενέργειας διαγωνισμού σε αντικατάσταση συσσωρευτών των σταθμών τους, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή αυτονομία των υποδομών τους.

Για την προμήθεια των συσσωρευτών επιλέχθηκε η εταιρεία NIGICO AEBΕ. Συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν 74 συσσωρευτές 6V 160Ah VRLA  μεγάλης διάρκειας ζωής για κρίσιμα φορτία, για το σταθμό Μοναστηράκι και 90 τεμάχια 140Ah συσσωρευτές ανοικτού τύπου NiCd ειδικού τύπου 15 ετούς διάρκειας ζωής, για τον υποσταθμό ανόρθωσης Ερμού & Αρίωνος. Οι συσσωρευτές είναι ειδικοί για μεγάλες εκφορτίσεις, έχουν διάρκεια ζωής που φτάνουν τα 15-20 έτη,  μεγάλη πυκνότητα ενέργειας ώστε να καταλαμβάνουν το μικρότερο δυνατό μέγεθος και είναι 100% ανακυκλώσιμοι.

Το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας NIGICO AEBE ανέλαβε την εγκατάσταση των νέων συσσωρευτών καθώς και την αποκομιδή και ανακύκλωση των παλαιών στοιχείων.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]