ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΕΗ ΧΑΝΙΩΝ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Κ. ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ

Μετά τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Χανίων που πραγματοποιήθηκαν στις 8 Απριλίου και κατόπιν συγκρότησης σε σώμα των εκλεγμένων μελών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου αποτελείται από παλαιά αλλά και καινούρια πρόσωπα με πολλή όρεξη για δουλειά.

Η πλήρης σύνθεση της νέας διοίκησης είναι:

Πρόεδρος ο κ. Μπροκαλάκης Ιωάννης, αντιπρόεδρος ο κ. Τραχαλάκης Νεκτάριος,

γενικός γραμματέας ο κ. Αποστολάκης Μιχαήλ, ταμίας ο κ. Τζανακάκης Στυλιανός και μέλη οι κ.κ. Φραγκεδάκης Παναγιώτης, Βούτας Εμμανουήλ, Θεοδωράκης Γεώργιος. Για το Εποπτικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν οι κ.κ. Βούτας Ιωάννης, Γομπάκης Ελευθέριος και Τερεζάκης Νικόλαος.

Τέλος, αντιπρόσωποι στην ομοσπονδία ΠΟΣΕΗ εκλέχτηκαν οι Φραγκεδάκης Παναγιώτης, Τερεζάκης Νικόλαος, Πατεράκης Νικόλαος και Μπροκαλάκης Ιωάννης.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]