ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Κ. ΠΑΠΑΔΕΑΣ

Αρχαιρεσίες έγιναν πρόσφατα στον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Τεχνικών Ψυκτικών Εγκαταστάσεων Εγκαταστατών Συντηρητών Καυστήρων νομού Μεσσηνίας για την εκλογή νέας διοίκησης και των άλλων καταστατικών οργάνων του συνδέσμου. Μετά από τη συγκρότηση σε σώμα, η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου  και των άλλων οργάνων έχει ως εξής:

Στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν οι: Πρόεδρος ο κ. Ηλίας Παπαδέας, αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτριος Αντωνόπουλος, γραμματέας ο κ. Ηλίας Μερκούρης, ταμίας ο κ. Ιωάννης Γεωργανάς, και μέλη οι κ.κ. Αλκιβιάδης Κανελλόπουλος, Ευστάθιος Γκουζούνης, Γεώργιος Κορομηλάς, Πέτρος Κουμούνδρος, και Γεώργιος Μπατσικούρας.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι κ.κ. Σταύρος Κωστόπουλος, Θεόδωρος Πυλιώτης και Ιωάννης Θλιμμένος.

Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Καλαμάτας εκλέχτηκαν οι κ. κ. Η. Παπαδέας, Δ. Αντωνόπουλος, Ηλ. Μερκούρης, Α. Κανελλόπουλος και Γ. Μπατσικούρας.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]