ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΤΗ FIREX 2014 Η OLYMPIA ELECTRONICS ΑΕ

Στην έκθεση Firex International 2014 έδωσε το «παρών» η Olympia Electronics AE που πρωταγωνιστεί στο χώρο της βιομηχανικής παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου και έχει καταξιωθεί ως  μία από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις σχετικές με τα ηλεκτρονικά συστήματα πυρανίχνευσης, ενώ τα τελευταία χρόνια εντείνεται πολύ το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού για αυτήν.

Η Olympia Electronics έκανε αισθητή την παρουσία της στην Firex International 2014, καθώς πλήθος επισκεπτών της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες ιδέες και λύσεις στους τομείς των αναλογικών διευθυνσιοδοτημένων ηλεκτρονικών συστημάτων πυρανίχνευσης, τα οποία διαθέτουν πιστοποιητικά από κορυφαίους οίκους πιστοποίησης, όπως LPCB, VDS κ.α. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης και νέα κεντρικά διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα φωτισμού ασφαλείας.

Στο περίπτερο της Olympia Electronics παρουσιάστηκε η σειρά των νέων προϊόντων της που διαθέτει για την πυρασφάλεια, για τον φωτισμό ασφαλείας, για συστήματα ανίχνευσης αερίων καθώς και για προϊόντα των υπολοίπων κατηγοριών. Η συνολική παρουσία των εκθεμάτων υπήρξε αντιπροσωπευτική των καινοτόμων προϊόντων της εταιρείας, που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και καινοτομία σε ανταγωνιστικές τιμές και δίνουν λύσεις στην αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]