ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Πολλοί νέοι πλαισίωσαν τον 1ο Διαγωνισμό Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

1ΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Με κεντρικό σύνθημα «Η Τέχνη του Επιχειρείν» διοργανώθηκε ο 1ος Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας από σπουδαστές του Τομέα Οικονομίας & Διοίκησης του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.

Θεματικά πεδία όπως ο τουρισμός, η εκπαίδευση, η υγεία και το ηλεκτρονικό επιχειρείν αποτέλεσαν πόλους έλξης για τους συμμετέχοντες νέους και νέες, οι οποίοι παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους προτάσεις, με σκοπό να πείσουν τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής και να αποσπάσουν το ενδιαφέρουν του κοινού.

Οι τρεις πιο καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις που αναδείχτηκαν έπειτα από την αξιολόγηση και τις εισηγήσεις της Επιστημονικής Επιτροπής εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Κυψέλες Επιχειρηματικότητας  της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς ενώ βραβεύθηκαν από τη Vodafone – CU με εξάμηνες δωρεάν τηλεπικοινωνίες και ασύρματα πληκτρολόγια Logitech.

Ο πρώτος νικητής βραβεύθηκε με υποτροφία σπουδών από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]