ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ο PHILIPPE SAUER ΣΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ SCHNEIDER ELECTRIC

Ο Philippe Sauer ανέλαβε από την 1η Ιουλίου 2014 τη Γενική Διεύθυνση της Schneider Electric Ελλάδος και των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, ο Philippe Sauer ως South East Europe Area Director θα είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Ελλάδα, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη, το Κόσσοβο, την Κροατία, τη Σερβία & το Μαυροβούνιο, τη Σλοβενία και τη FYROM.

Ο Philippe Sauer διαδέχεται στη θέση αυτή τον Marc Pelletier, ο οποίος θα συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία εντός του ομίλου αναλαμβάνοντας τη Γενική Διεύθυνση για την Ταϋλάνδη και το Λάος.

Αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα, ο κ. Philippe Sauer δήλωσε σχετικά: «Η Schneider Electric αποτελεί τον παγκόσμιο ειδικό στη διαχείριση ενέργειας και δέσμευσή της είναι να βοηθά ανθρώπους και οργανισμούς να αξιοποιούν στο μέγιστο την ενέργειά τους. Η ικανοποιητική πορεία της εταιρείας μας αλλά και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της Schneider Electric Ελλάδος τα τελευταία 45 χρόνια τόσο στη βιομηχανική όσο και στην εμπορική δραστηριότητα, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Philippe Sauer ξεκίνησε την καριέρα του στην Schneider Electric το 1995 στη διαχείριση εξαγωγών και συμβολαίων στο Projects Execution Center (PEC) Γαλλίας. Στη συνέχεια, για 5 χρόνια ανέλαβε Διευθυντής Λειτουργιών για τη Βορειοανατολική Αφρική, ενώ το 2008 ανέλαβε υπεύθυνος για τα προϊόντα Χαμηλής Τάσης στον Τομέα Ισχύος της Schneider Electric παγκοσμίως. Από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ήταν Διευθυντής του Τομέα Partner Projects σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]