ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Δ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ: Ο ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ!

Στις 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες της ΠΟΣΕΗ, μέσα από τις οποίες εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Από  τη  θέση  του  Προέδρου  της Ομοσπονδίας με την οποία με τίμησαν οι συνάδελφοι του νέου Δ.Σ, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες προς όλους του συναδέλφους  αντιπροσώπους  για  την  συμμετοχή  τους  στις  διαδικασίες  της Εκλογοαπολογιστικής  Γ. Σ.  και  τις  αρχαιρεσίες  της  Ομοσπονδίας,  αποδεικνύοντας  ότι  ο κλάδος  των Εργοληπτών  Ηλεκτρολόγων  διατηρεί  τη  δυναμική  του,  μέσα  στις  ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε λόγω της βαθιάς κρίσης. 

Θα ήθελα επίσης, να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες προς όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μου έκαναν εκλέγοντας με στην  θέση  του  Προέδρου της  Ομοσπονδίας,  αλλά  και  την  εμπιστοσύνη  και την  τιμή που έκαναν  σε όλα τα μέλη του νέου Προεδρείου της Ομοσπονδίας. 

Το  νέο  Προεδρείο  και  το  νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας  στο  επόμενο  διάστημα  θα προσπαθήσουν  με  όλες  τους  τις  δυνάμεις  να  προωθήσουν  τα  προβλήματα  που απασχολούν  τον  κλάδο,  όπως  παρουσιάσθηκαν  και  καταγράφηκαν  μέσα  από  τις διαδικασίες  της  Εκλογοαπολογιστικής  Γ.Σ.  Προβλήματα  που  έχουν  να  κάνουν  με  την προσπάθεια επιβίωσης του επαγγέλματος μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν  όλοι  οι  επαγγελματίες,  βιοτέχνες  και  έμποροι  και  ιδιαίτερα  τα  τεχνικά επαγγέλματα. 

Στην  προσπάθεια  αυτή  που  θα  κάνει  η  νέα  Διοίκηση  της  Ομοσπονδίας  είμαστε σίγουροι  ότι  θα  έχουμε  την  αμέριστη  συμπαράσταση  όλων  των  συναδέλφων, όλων  των Διοικήσεων των Σωματείων της Ομοσπονδίας και όλοι μαζί θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε τον  κλάδο,  τον  συνάδελφο  Εργολήπτη  Ηλεκτρολόγο,  σε  ένα  καλύτερο  επαγγελματικό μέλλον και σε καλύτερες ημέρες τα επόμενα χρόνια. Παρ’ ότι το περιβάλλον είναι δύσκολο έως και εχθρικό, είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. 

Καλούμε  λοιπόν  όλους  τους  συναδέλφους  να  συσπειρωθούν  στα  επαγγελματικά Σωματεία  και  να  ενισχύσουν  την  προσπάθεια  του  νέου  Προεδρείου  και  του  νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΕΗ, ώστε να οδηγηθεί ο κλάδος σε ένα καλύτερο αύριο. 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]