ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Με άφθονο φαγητό και κρασί γιόρτασαν οι ηλεκτρολόγοι των Χανίων την ημέρα του Αγίου Πνεύματος.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

Η εκδήλωση του Αγίου Πνεύματος πραγματοποιήθηκε και φέτος για τις οικογένειες των μελών του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Χανίων, στις 9 Ιουνίου στην Αλμυρίδα Αποκορώνου. Την ημέρα του Αγίου Πνεύματος που αποτελεί τη γιορτή των ηλεκτρολόγων, τίμησαν τα μέλη παρευρισκόμενοι στην Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία που τελέστηκε στον Άγιο Ανδρέα, στη θέση Κερά.

Στη συνέχεια, κάποια από τα μέλη του Συνδέσμου απόλαυσαν τον καφέ τους στην υπέροχη παραλία της Αλμυρίδας, ενώ κάποια άλλα είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον περίπατό τους και να απολαύσουν το εξαιρετικό τοπίο.

Η μέρα συνεχίστηκε με γλέντι στο “Τσουνάμι”, το οποίο βρίσκεται πάνω στο κύμα, με άφθονο φαγητό, κρασί και άψογη περιποίηση. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Ιωάννης Μπροκαλάκης δίνοντας ευχές στους παρευρισκόμενους, και ακολούθησε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η βράβευση των παιδιών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι συνταξιούχοι ηλεκτρολόγοι τίμησαν και φέτος τη διοργάνωση με την παρουσία τους. Το όμορφο φυσικό περιβάλλον ανέβασε τη διάθεση όλων για μια ευχάριστη ημέρα με τους παρόντες να διασκεδάζουν μέχρι αργά το απόγευμα. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου την ίδια μέρα σε μια εξίσου υπέροχη εκδήλωση.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]