ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Με άφθονο φαγητό και κρασί γιόρτασαν οι ηλεκτρολόγοι των Χανίων την ημέρα του Αγίου Πνεύματος.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

Η εκδήλωση του Αγίου Πνεύματος πραγματοποιήθηκε και φέτος για τις οικογένειες των μελών του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Χανίων, στις 9 Ιουνίου στην Αλμυρίδα Αποκορώνου. Την ημέρα του Αγίου Πνεύματος που αποτελεί τη γιορτή των ηλεκτρολόγων, τίμησαν τα μέλη παρευρισκόμενοι στην Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία που τελέστηκε στον Άγιο Ανδρέα, στη θέση Κερά.

Στη συνέχεια, κάποια από τα μέλη του Συνδέσμου απόλαυσαν τον καφέ τους στην υπέροχη παραλία της Αλμυρίδας, ενώ κάποια άλλα είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον περίπατό τους και να απολαύσουν το εξαιρετικό τοπίο.

Η μέρα συνεχίστηκε με γλέντι στο “Τσουνάμι”, το οποίο βρίσκεται πάνω στο κύμα, με άφθονο φαγητό, κρασί και άψογη περιποίηση. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Ιωάννης Μπροκαλάκης δίνοντας ευχές στους παρευρισκόμενους, και ακολούθησε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η βράβευση των παιδιών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι συνταξιούχοι ηλεκτρολόγοι τίμησαν και φέτος τη διοργάνωση με την παρουσία τους. Το όμορφο φυσικό περιβάλλον ανέβασε τη διάθεση όλων για μια ευχάριστη ημέρα με τους παρόντες να διασκεδάζουν μέχρι αργά το απόγευμα. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου την ίδια μέρα σε μια εξίσου υπέροχη εκδήλωση.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]