ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΣΕΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Κάλεσμα προς εθελοντές προκειμένου να συμμετάσχουν στην επιστημονική έρευνα που διεξάγει η πνευμονολογική μονάδα του πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν, απευθύνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων.

Η έρευνα διεξάγεται προκειμένου να αντιμετωπιστεί  μικροβίου που καταστρέφει τις κυψέλες των πνευμόνων και βρίσκεται σε έξαρση. Αυτό που απαιτείται είναι η λήψη δειγμάτων από υγιή άτομα ηλικίας 50-70 ετών, για εύρεση του κατάλληλου φαρμάκου για την καταπολέμηση του μικροβίου. Τα δείγματα λαμβάνονται με τη διενέργεια σπειρομέτρησης πνευμόνων από καπνίζοντες και μη καπνίζοντες.

Ειδικότερα, ο ΠΣΕΗ και ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Ελευθέριος Σκαρής μαζί με τον γενικό γραμματέα κ. Γέωργιο Κισσανδράκη, σημειώνουν τα εξής:

«Στην προσπάθεια αυτή κάνουμε έκκληση και παρακαλούμε τους συναδέλφους ενεργούς και συνταξιούχους, να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, να διαθέσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους, για να βοηθήσουμε τους πάσχοντες συνανθρώπους μας να βρεθεί το φάρμακο για τη θεραπεία τους».

Να σημειωθεί ότι η εξέταση είναι εντελώς δωρεάν και ανώδυνη. Αρκεί ένα φύσημα διαρκείας επτά λεπτών των εθελοντών, που μπορεί κάλλιστα να εντοπίσει κάποια πάθηση και να προλάβει τα χειρότερα. Για όσους ανταποκριθούν στ κάλεσμα του ΠΣΕΗ, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του συνδέσμου (2105334854 και 2105228693) ή στο νοσοκομείο Αττικόν και στην ερευνήτρια ιατρό πνευμονολόγο-φυματιολόγο κα Ανδριάνα Ι. Παπαϊωάννου.

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΣΔΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Γ. Γραμματέα Ενέργειας Α. Σδούκου, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκε η προοπτική συνεργειών μεταξύ της Περιφέρειας Ατ...

Κλείσιμο [X]