ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ

Στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο NOVOTEL η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ), η οποία εξέλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και τους αντιπροσώπους της ομοσπονδίας για την ΓΣΕΒΕΕ. 

Στη διαδικασία της εκλογής ψήφισαν 185 αντιπρόσωποι. Τα έγκυρα ήταν 184, ενώ υπήρξε 1 λευκό. Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για την εκλογή του 21μελούς Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως: 

  • Π.Α.Σ.Κ.Ε.Η  -  Συνεργαζόμενοι: 129 ψήφοι και 15 έδρες (69,73%)
  • Δ.Σ.Ε. - Συνεργαζόμενοι : 34 ψήφοι και 4 έδρες (18,38%) 
  • Ηλεκτρολόγοι Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης: 21 ψήφοι και 2 έδρες (11,35%) ΛΕΥΚΑ : 1 ψήφος (0,54%)

Από την παράταξη της Π.Α.Σ.Κ.Ε.Η – Συνεργαζόμενοι, στο νέο ΔΣ εκλέχτηκαν οι κ.κ.:

Διαμαντής Κασαπίδης (ΣΕΗ Θεσσαλονίκης),Θεόδωρος Αγγουράκης (ΣΕΗ Ηρακλείου), Χρήστος  Μπουκουβάλας  (ΣΕΗ Ιωαννίνων – Ηπείρου), Χαράλαμπος Κωνσταντόπουλος (ΣΕΗ Νοτιοανατολικής Αττικής), Αλέξανδρος Κουζούλογλου (ΣΕΗ Πειραιά), Σωκράτης Κανελλόπουλος (ΣΕΗ Αχαΐας), Χρήστος Παπαευθυμίου (ΣΕΗ Μεσογείων & Λαυρεωτικής),  Ευάγγελος Αλεξανδρίδης (ΣΕΗ Ηρακλείου), Νικόλαος Ελευθεριάδης (ΣΕΗ Ευβοίας), Εμμανουήλ Καυκαλάς (Πανελλήνιος Σύνδεσμος), Νικόλαος Πατεράκης, (ΣΕΗ Χανίων), Δημήτριος  Ζαχαριόγλου (ΣΕΗ Σάμου), Παντελής Κατσιδώνης (ΣΕΗ Δωδεκανήσου), Άγγελος  Κουντουργιάννης (Σ.Ε.Η Θεσσαλονίκης), Δημήτριος Κατσιάβας (ΣΕΗ Λάρισας) 

Από την παράταξη Δ.Σ.Ε – Συνεργαζόμενοι εκλέχτηκαν οι κ.κ.: Κωνσταντίνος Τσιγαρίδας (ΣΕΗ Καρδίτσας), Στυλιανός Νταλιόπουλος (ΣΕΗ Θεσσαλονίκης), Δημήτριος Τασιούλας (ΣΕΗ Ιωαννίνων – Ηπείρου), Ιωάννης Τσάκας (ΣΕΗ Φθιώτιδας & Ευρυτανίας)

Τέλος, από την παράταξη Ηλεκτρολόγοι Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, εκλέχτηκαν οι Ζήσης Σαρδάνης (ΣΕΗ Ορεστιάδας – Διδυμοτείχου), Θεόδωρος Διανέλης (ΣΕΗ Ροδόπης).

 

Εκλογή προεδρείου

Την 1η Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου κ.Διαμαντή Κασαπίδη, με θέμα την εκλογή προεδρείου και την κατανομή των αξιωμάτων. Το επταμελές προεδρείο, μετά από τις μυστικές ψηφοφορίες για την εκλογή των μελών του ΔΣ που θα συμμετέχουν στο προεδρείο και την κατανομή  των αξιωμάτων, διαμορφώθηκε ως εξής:   Πρόεδρος, ο κ. Διαμαντής Κασαπίδης (ΣΕΗ Θεσσαλονίκης), Α΄ Αντιπρόεδρος ο κ. Θεόδωρος Αγγουράκης (ΣΕΗ Ηρακλείου), Β΄ Αντιπρόεδρος ο κ. Χρήστος Παπαευθυμίου (ΣΕΗ Μεσογείων & Λαυρεωτικής), Γενικός Γραμματέας ο κ. Αλέξανδρος Κουζούλογλου (ΣΕΗ Πειραιά), Αν. Γ. Γραμματέας ο κ. Χρήστος Μπουκουβάλας (ΣΕΗ Ιωαννίνων - Ηπείρου), Ταμίας ο κ. Δημήτριος Κατσιάβας (ΣΕΗ Λάρισας) και Αναπληρωτής Ταμίας ο κ. Κωνσταντίνος Τσιγαρίδας (ΣΕΗ Καρδίτσας) 

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι υποψήφιοι συνάδελφοι από τον συνδυασμό της Π.Α.Σ.Κ.Ε.Η – Συνεργαζόμενοι οι κ.κ. Φώτιος Μπάλλας (ΣΕΗ Θεσπρωτίας), Γεώργιος Σερεντέλλος, Απόστολος Αλωνιάτης (ΣΕΗ Νάξου).

Για την εκλογή των αντιπροσώπων στη ΓΣΕΒΕΕ ψήφισαν 70 αντιπρόσωποι από τα σωματεία - μέλη που έχουν επιλέξει την ΠΟΣΕΗ ως κύρια ομοσπονδία και βρέθηκαν 70 έγκυρα. Εκλέχθηκαν για αντιπρόσωποι στη ΓΣΕΒΕΕ:

Από την Π.Α.Σ.Κ.Ε.Η  - Συνεργαζόμενοι, οι κ.κ. Διονύσιος Κωνσταντάτος (ΣΕΗ Κεφαλληνίας), Εμμανουήλ Κριθαράκης (ΣΕΗ Λασιθίου), Χαράλαμπος Κωνσταντόπουλος (ΣΕΗ Νοτιοανατολικής Αττικής), Γεώργιος Κλαψινός (ΣΕΗ Ρεθύμνης), Ιωάννης Αντζινάς (Πανελλήνιος Σύνδεσμος), Άγγελος Κακοταρίτης (ΣΕΗ Αμαλιάδας)

Από την Δ.Σ.Ε. – Συνεργαζόμενοι ο κ.Εμμανουήλ Τροχίδης (Πανελλήνιος Σύνδεσμος) και από τους Ηλεκτρολόγους Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης ο Λάζαρος Καλεντερίδης (ΣΕΗ Ξάνθης)

Απολογισμός

 Στην γενική συνέλευση εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης με μυστική ψηφοφορία. Ψήφισαν 161 αντιπρόσωποι και υπέρ του διοικητικού απολογισμού τοποθετήθηκαν 131αντιπρόσωποι και κατά 27, ενώ 3 ψήφοι ήταν άκυρες. Στον οικονομικό απολογισμό, ψήφισαν υπέρ 139 αντιπρόσωποι, κατά 19, λευκό 1 και άκυρο 2.  Επομένως, ο οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΏΝ «UPATRAS IQ» ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΠΑΤΡΏΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΕΒ ΚΑΙ ΣΕΒΠΕΔΕ

Σε μια εποχή, που ένα από τα κρίσιμα ζητούμενα για την αναβάθμιση της βιομηχανικής παραγωγής στη χώρα είναι η διασύνδεσή της με την έρευνα, το Πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινά το πρόγραμμα βιομηχανικών διδ...

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε: UNBOXING VIDEO: DRAYTEK VIGORAP 802 & VIGORAP 918R SERIES

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., παρουσιάζει το unboxing video των λύσεων ασύρματης δικτύωσης, VigorAP 802 και VigorAP 918R....

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ BSI ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχοντας ως κύριο στόχο της την συνεχή βελτίωση των προϊ...

Κλείσιμο [X]