ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Τ. ΚΥΖΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΣΕΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Κατά τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Δωδεκανήσου, που διεξήχθησαν στις 10 Ιουλίου, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι κ.κ. Κυζάλας Τσαμπίκος, Κωνσταντάρας Μιχαήλ, Μπέρδης Αντώνιος, Σκαλίδης  Αρκάδιος και Ελευθερίου Χρυσοβαλάντης. Για την Ελεγκτική Επιτροπή  εκλέγονται οι κ.κ. Μαλωνάς Αντώνιος, Μπάρδος Εμμανουήλ και Μαίρης  Μιχαήλ.

Για την Ο.Ε.Β.Ε.Ρ. εκλέγονται οι κ.κ. Κυζάλας Τσαμπίκος, Κωνσταντάρας Μιχαήλ,  Μπέρδης Αντώνιος και Σκαλίδης Αρκάδιος. Τέλος, για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων εκλέγονται οι κ.κ.Κωνσταντάρας Μιχαήλ,  Μπέρδης Αντώνιος,  Κατσιδώνης Παντελής, Σκαλίδης Αρκάδιος.

Με την συγκρότηση σε σώμα, που έγινε λίγες ημέρες αργότερα, στις 18 Ιουλίου, το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής: Πρόεδρος ο Τ. Κυζάλας, αντιπρόεδρος ο Α. Μπερδής, γενικός γραμματέας ο Μ. Κωνσταντάρας, ταμίας ο Χρ. Ελευθερίου και μέλος ο Α. Σκαλίκης.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΑΕΗΠ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ «Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Μετά τις αρχαιρεσίες του ΣAEHΠ Αμαλιάδας «Ο Δημόκριτος» που πραγματοποιήθηκαν την 22 Ιουλίου 2020, εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα...

Σ.Ε.Η.Ν.Α "Ο ΘΑΛΗΣ" ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 27/07/2020 συνάντηση του Δ.Σ. του Σ.E.H.N.A «Ο ΘΑΛΗΣ» με τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας κ.Λάμπρο Δημητρογιάννη...

Κλείσιμο [X]