ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΕΟ ΔΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Μετά τις αρχαιρεσίες του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων νομού Χανίων που πραγματοποιήθηκαν στις 8 Αυγούστου και κατόπιν συγκρότησης σε σώμα των εκλεγμένων μελών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας απαρτίζεται από τους: Πρόεδρος ο κ. Βούτας Εμμανουήλ, αντιπρόεδρος ο κ. Επιτροπάκης Αντώνιος, γενικός γραμματέας ο κ. Κρανιδιώτης Σπυρίδων, ταμίας ο κ. Νεμπαυλάκης Εμμανουήλ, αναπληρωτής γραμματέας ο κ. Καρύγιαννης Δημήτριος, αναπληρωτής ταμίας ο κ. Λαμπρινάκης Εμμανουήλ και μέλος αριστίδην ο κ. Μπροκαλάκης Ιωάννης. Στο Εποπτικό Συμβούλιο μέλη είναι οι κ.κ. Βούτας Ιωάννης, Αποστολάκης Μιχαήλ και Παντελάκης Γεώργιος.

Μία από τις πρώτες δράσεις του νέου ΔΣ του ταμείου αλληλοβοήθειας ήταν η οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας στις 30 Οκτωβρίου, με μεγάλη επιτυχία. Η αιμοδοσία έγινε σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων στα γραφεία του ταμείου.

Όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Βούτας, πρόεδρος του ταμείου, η συμμετοχή των μελών  για έβδομη συνεχή χρονιά ήταν ικανοποιητική και επισήμανε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές διότι είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. ολοκληρώνοντας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα μέλη του ταμείου, του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων νομού Χανίων, του Συνεταιρισμού Ηλεκτρολόγων νομού Χανίων και τον πρόεδρο των μεταλλοκατασκευαστών νομού Χανίων κ. Ιωάννη Στριλίγκα για τη συμμετοχή τους τονίζοντας ότι η προσφορά τους  είναι εξέχουσας σημασίας διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται..

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]