ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

OLYMPIA ELECTRONICS ΔΙΑΚΡΙΣΗ SILVER AWARDS ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΩΝ EBEN GR 2014

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου, πραγματοποίησε την ετήσια τελετή απονομής των AWARDS EBEN GR 2014, την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Η εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας Olympia Electronics AE απέσπασε το βραβείο SILVER AWARDS.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής για την Επιχειρηματική Ηθική και την Εταιρική Υπευθυνότητα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες με θέμα: «Οι Ηθικές Αξίες για Κοινωνική Ευημερία». Την Olympia Electronics εκπροσώπησε ο εμπορικός διευθυντής της, κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση με ομιλία στην ενότητα της Βιομηχανίας και έλαβε και το βραβείο από τον πρόεδρο του ΕΒΕΝ, κ. Αντώνη Γκορτζή.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο κ. Γιάννης Μανιάτης, υπουργός Περιβάλλοντος  Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο κ. Michael Asslander, καθηγητής Επιχειρηματικής Ηθικής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δρέσδης  και μέλος της Διοικούσας επιτροπής του EBEN Europe, o κ. Αθανάσιος Καράμπελας, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας  Sivota Diamond Spa Resort, ο κ. Γεώργιος Αλεξανδράτος, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ) και Πρόεδρος στο Hellenic Hull Mutual, ο κ. Κώστας Σισμανίδης (Allseas Marine) Manager DPA – CSO  HSEQ Department, η κ. Δανάη Μπεζαντάκου Managing Director Navigator Shipping Consultants, o κ. Μάκης Προβατάς Διευθύνων Σύμβουλος Vivechrom S.A. και ο κ. Ευστάθιος Λοΐζος Μέλος του Δ.Σ. της ΙΟΝ Α.Ε.

Η Olympia Electronics A.E. εφαρμόζει εδώ και χρόνια συστήματα και πολιτικές που συμβάλλουν στην εταιρική αειφόρα ανάπτυξη αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία. Σκοπός της εταιρείας είναι να αναδείξει και να διαδώσει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της επιχειρηματικής ηθικής.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]