ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

OLYMPIA ELECTRONICS ΔΙΑΚΡΙΣΗ SILVER AWARDS ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΩΝ EBEN GR 2014

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου, πραγματοποίησε την ετήσια τελετή απονομής των AWARDS EBEN GR 2014, την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Η εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας Olympia Electronics AE απέσπασε το βραβείο SILVER AWARDS.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής για την Επιχειρηματική Ηθική και την Εταιρική Υπευθυνότητα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες με θέμα: «Οι Ηθικές Αξίες για Κοινωνική Ευημερία». Την Olympia Electronics εκπροσώπησε ο εμπορικός διευθυντής της, κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση με ομιλία στην ενότητα της Βιομηχανίας και έλαβε και το βραβείο από τον πρόεδρο του ΕΒΕΝ, κ. Αντώνη Γκορτζή.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο κ. Γιάννης Μανιάτης, υπουργός Περιβάλλοντος  Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο κ. Michael Asslander, καθηγητής Επιχειρηματικής Ηθικής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δρέσδης  και μέλος της Διοικούσας επιτροπής του EBEN Europe, o κ. Αθανάσιος Καράμπελας, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας  Sivota Diamond Spa Resort, ο κ. Γεώργιος Αλεξανδράτος, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ) και Πρόεδρος στο Hellenic Hull Mutual, ο κ. Κώστας Σισμανίδης (Allseas Marine) Manager DPA – CSO  HSEQ Department, η κ. Δανάη Μπεζαντάκου Managing Director Navigator Shipping Consultants, o κ. Μάκης Προβατάς Διευθύνων Σύμβουλος Vivechrom S.A. και ο κ. Ευστάθιος Λοΐζος Μέλος του Δ.Σ. της ΙΟΝ Α.Ε.

Η Olympia Electronics A.E. εφαρμόζει εδώ και χρόνια συστήματα και πολιτικές που συμβάλλουν στην εταιρική αειφόρα ανάπτυξη αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική ευημερία. Σκοπός της εταιρείας είναι να αναδείξει και να διαδώσει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της επιχειρηματικής ηθικής.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]