ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

OSRAM : ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των Παιδικών Χωριών SOS στην Αθήνα, μεταξύ του Προέδρου και του Γενικού Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS κ.κ. Αναστάσιου Βρεττού και Γεώργιου Πρωτόπαπα, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και την Οικονομική Διευθύντρια της OSRAM ΑΕ κ.κ. Δημήτριο Ζαχαράκη και Δέσποινα Μυζήθρα, συμφωνήθηκε η οικονομική ενίσχυση του κοινωφελούς έργου τους.

Συγκεκριμένα η εταιρεία OSRAM ΑΕ, θυγατρική του Ομίλου OSRAM, που κατέχει παγκόσμια ηγετική παρουσία στην αγορά του φωτισμού, με παρουσία σχεδόν ενενήντα χρόνων στην Ελλάδα, έχοντας ήδη συνεργαστεί στο παρελθόν με τα Παιδικά Χωριά SOS εξέφρασε την επιθυμία να προβεί σε μία συλλογικού χαρακτήρα, μακράς διάρκειας δωρεά, προκειμένου να υποστηρίξει το κοινωφελές έργο των Παιδικών Χωριών και να το συνδυάσει με την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω προϊόντων νέας τεχνολογίας όπως είναι οι λαμπτήρες LED.

Τα Παιδικά Χωριά SOS ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποδέχτηκαν με χαρά την πρόταση της OSRAM, η οποία θα διαθέσει από την πώληση κάθε λαμπτήρα τεχνολογίας LED, για το διάστημα από 01.10.2014 έως 30.09.2015, το ποσό των 0,05€ ανά λαμπτήρα για την ενίσχυση του έργου τους.

Στόχος και των δύο πλευρών αποτελεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού και με το κίνητρο αυτό αποφάσισαν από κοινού ότι το μήνυμα της ενέργειας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το “Φωτίστε μαζί μας τις ζωές των παιδιών”.

Ο ειδικός στο φωτισμό OSRAM προσφέρει αγορά ένα ιδιαίτερα ελκυστικό, πλήρες αρτοφυλάκιο σε λαμπτήρες LED υψηλής ποιότητας, οι οποίοι είναι πλήρως εναρμονισμένοι με τις ευρωπαϊκές οδηγίες (ErP) και πρότυπα. Επομένως, είναι ιδανικοί για την κάλυψη σχεδόν όλων των υφιστάμενων αναγκών σας σε λαμπτήρες τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικιακό τομέα.

Μετά από την συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση της OSRAM, να στηρίξει έμπρακτα τα Παιδικά Χωριά SOS, στα πλεονεκτήματα των λαμπτήρων τεχνολογίας LED όπως, εξαιρετική ποιότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλή απόδοση, προστίθεται και μια ακόμα ιδιότητα: «Φωτίζουν για καλό σκοπό»!

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ

Η Φωτοκύκλωση με τους "Φύλακες της Φύσης" ξεκίνησαν, τις θεατρικές παραστάσεις τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας. Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση έδωσαν 4 παραστάσεις στη Νά...

ΔΩΡΕΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Συνεχίζοντας να προσφέρει στη κοινωνία των Χανίων και επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του προσανατολισμό, ο Συνεταιρισμός Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Χανίων, προσέφερε στο «Χαμόγελο του Παι...

DRAYTEK VIGOR 2927: H NEA ΣΕΙΡΑ LOAD-BALANCING ROUTER EINAI ΕΔΩ!

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει τη νέα σειρά Dual-WAN load balancing router, Vigor2927, ειδικά σχεδ...

Κλείσιμο [X]