ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

OSRAM : ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των Παιδικών Χωριών SOS στην Αθήνα, μεταξύ του Προέδρου και του Γενικού Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS κ.κ. Αναστάσιου Βρεττού και Γεώργιου Πρωτόπαπα, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και την Οικονομική Διευθύντρια της OSRAM ΑΕ κ.κ. Δημήτριο Ζαχαράκη και Δέσποινα Μυζήθρα, συμφωνήθηκε η οικονομική ενίσχυση του κοινωφελούς έργου τους.

Συγκεκριμένα η εταιρεία OSRAM ΑΕ, θυγατρική του Ομίλου OSRAM, που κατέχει παγκόσμια ηγετική παρουσία στην αγορά του φωτισμού, με παρουσία σχεδόν ενενήντα χρόνων στην Ελλάδα, έχοντας ήδη συνεργαστεί στο παρελθόν με τα Παιδικά Χωριά SOS εξέφρασε την επιθυμία να προβεί σε μία συλλογικού χαρακτήρα, μακράς διάρκειας δωρεά, προκειμένου να υποστηρίξει το κοινωφελές έργο των Παιδικών Χωριών και να το συνδυάσει με την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω προϊόντων νέας τεχνολογίας όπως είναι οι λαμπτήρες LED.

Τα Παιδικά Χωριά SOS ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποδέχτηκαν με χαρά την πρόταση της OSRAM, η οποία θα διαθέσει από την πώληση κάθε λαμπτήρα τεχνολογίας LED, για το διάστημα από 01.10.2014 έως 30.09.2015, το ποσό των 0,05€ ανά λαμπτήρα για την ενίσχυση του έργου τους.

Στόχος και των δύο πλευρών αποτελεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού και με το κίνητρο αυτό αποφάσισαν από κοινού ότι το μήνυμα της ενέργειας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το “Φωτίστε μαζί μας τις ζωές των παιδιών”.

Ο ειδικός στο φωτισμό OSRAM προσφέρει αγορά ένα ιδιαίτερα ελκυστικό, πλήρες αρτοφυλάκιο σε λαμπτήρες LED υψηλής ποιότητας, οι οποίοι είναι πλήρως εναρμονισμένοι με τις ευρωπαϊκές οδηγίες (ErP) και πρότυπα. Επομένως, είναι ιδανικοί για την κάλυψη σχεδόν όλων των υφιστάμενων αναγκών σας σε λαμπτήρες τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικιακό τομέα.

Μετά από την συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση της OSRAM, να στηρίξει έμπρακτα τα Παιδικά Χωριά SOS, στα πλεονεκτήματα των λαμπτήρων τεχνολογίας LED όπως, εξαιρετική ποιότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλή απόδοση, προστίθεται και μια ακόμα ιδιότητα: «Φωτίζουν για καλό σκοπό»!

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΣΔΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Γ. Γραμματέα Ενέργειας Α. Σδούκου, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκε η προοπτική συνεργειών μεταξύ της Περιφέρειας Ατ...

Κλείσιμο [X]