ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΟSCH ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Με πλήθος συμμετεχόντων από εκπροσώπους εταιρειών, συνεργατών και μέσων ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της εταιρείας Bosch την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Κορωπί. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν γενικά στοιχεία και τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται ο όμιλος εταιρειών της Bosch, καθώς και καινοτομίες και οι νέες τεχνολογίες της εταιρείας.

Ο κ. Δημήτρης Αποστολίδης παρουσίασε τις δραστηριότητες και τα επιτεύγματα της εταιρείας στον τομέα των συστημάτων θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης για εφαρμογές μικρής, μέσης και μεγάλης κλίμακας, ενώ πολύ σημαντική και άκρως διαφωτιστική ήταν η αναφορά του στη νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ecodesign για προϊόντα θέρμανσης (ErP).

Ο κ. Σπύρος Χαϊκάλης αναφέρθηκε στα συστήματα ασφαλείας της Bosch, τα οποία τα διαθέτει σε 14 χώρες της ευρύτερης περιοχής, ενώ παρουσίασε με συνοπτικό τρόπο τα συστήματα επιτήρησης, ασφάλειας και φύλαξης για κάθε εφαρμογή. Η εταιρεία διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων συστημάτων επιτήρησης CCTV, συστημάτων ελεγχόμενης πρόσβασης (access control), συστημάτων συναγερμού, με διάθεση ανιχνευτών κίνησης, σειρήνων ειδοποίησης και LSN διευθυνσιόμενων συστημάτων, καθώς και συστήματα πυρανίχνευσης, με διάθεση πινάκων, ανιχνευτών και ειδικών ανιχνευτών. Όπως σημείωσε ο κ. Χαικάλης, όλα αυτά τα προϊόντα της Bosch ενοποιούνται με το σύστημα διαχείρισης κτιρίων BIS που είναι ένα λογισμικό διαχείρισης, το οποίο χρησιμοποιείται σε αρκετά νέα έργα της εταιρείας. Εγκαθίσταται σε ένα κεντρικό σημείο ελέγχου για την παρακολούθηση όλων των συστημάτων ασφαλείας και διαχείρισης της εγκατάστασης. Ενσωματώνει απρόσκοπτα όλα τα συστήματα ασφαλείας και διαχείρισης του κτιρίου καθώς επίσης ενεργοποιεί και τα σενάρια και τα σενάρια εκκένωσης του κτιρίου. Χρησιμοποιώντας το BIS ένας μόνο χειριστής μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει όλα τα συστήματα ενός κτιρίου καθότι το BIS προσφέρει ταχύτερη ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Μια τέτοια περίπτωση πρόσφατου έργου της Bosch είναι το project στην Αττικό Μετρό, όπου όλοι οι νέοι σταθμοί που κατασκευάστηκαν διαθέτουν προρυθμισμένα σχέδια διαφυγής των επιβατών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, προς την πλησιέστερο έξοδο.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]