ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΕΒΕΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σε ενωτικό κλίμα διεξήχθησαν στις 17 Δεκεμβρίου, οι εκλογές της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. νομού Αχαΐας  για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της , καθώς και των αντιπροσώπων της στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

Στις εκλογές πήραν μέρος τρείς παρατάξεις που έλαβαν τις εξής έδρες : Η Συνδικαλιστική Ένωση Ε.Β.Ε. κατέλαβε 13 έδρες, η Αγωνιστική Συνεργασία κατέλαβε 7 έδρες και η  Ενωτική Κίνηση Αλληλεγγύης Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αχαΐας κατέλαβε 1 έδρα.

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσαν οι ηλεκτρολόγοι που κατέλαβαν με την πλειοψήφησα παράταξη  «Συνδικαλιστική Ένωση Ε.Β.Ε.»  δύο θέσεις στο Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΝΑ , με τον απερχόμενο γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας και ταμία του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Ν. Αχαΐας , κ. Δημήτριο Νικολακόπουλο , καθώς και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων κ. Νικόλαο Φωτόπουλο.

Επίσης, από την ίδια παράταξη,  μια θέση στην εξελεγκτική επιτροπή κατέλαβε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων κ. Αλέξιος Παυλόπουλος.

Η Αγωνιστική Συνεργασία εξέλεξε για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων κ. Αντώνιο Χρυσανθακόπουλο.

Όσον αφορά την εκλογή των αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας στη ΓΣΕΒΕΕ, η Συνδικαλιστική Ένωση Ε.Β.Ε. , εξέλεξε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων νομού Αχαΐας ΒΑΤΤ  κ. Νικόλαο Φωτόπουλο , με πρώτο αναπληρωματικό τον απερχόμενο γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας και ταμία του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων νομού Αχαΐας , κ. Δημήτριο Νικολακόπουλο, καθώς επίσης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων κ. Αντώνιο Χρυσανθακόπουλο της παρατάξεως «Αγωνιστική Συνεργασία».

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΛΕΜΕ "ΟΧΙ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ

Λίγες ημέρες μετά την πραγματοποίηση της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΠΟΣΕΗ στη Θεσσαλονίκη, ο «Η» απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΣΕΗ Κορινθίας κ. Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο, άνθρωπο με πολυετή...

ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Βαθιά θλίψη για την εθνική τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, θερμά συλλυπητήρια τις οικογένειες των νεκρών και αμέριστη συμπαράσταση στους πληγέντες, τραυματίες και πυροπαθείς, εκφράζει ...

ΣΕΗΕΜΛ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Επιμόρφωση για τα μέλη του οργάνωσε ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, στις 11 Ιουνίου, σε συνεργασία με την εταιρεία Legrand. Την τεχνική ενημέρωση που αφορούσε το σύσ...

Κλείσιμο [X]