ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΕΒΕΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σε ενωτικό κλίμα διεξήχθησαν στις 17 Δεκεμβρίου, οι εκλογές της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. νομού Αχαΐας  για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της , καθώς και των αντιπροσώπων της στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

Στις εκλογές πήραν μέρος τρείς παρατάξεις που έλαβαν τις εξής έδρες : Η Συνδικαλιστική Ένωση Ε.Β.Ε. κατέλαβε 13 έδρες, η Αγωνιστική Συνεργασία κατέλαβε 7 έδρες και η  Ενωτική Κίνηση Αλληλεγγύης Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αχαΐας κατέλαβε 1 έδρα.

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσαν οι ηλεκτρολόγοι που κατέλαβαν με την πλειοψήφησα παράταξη  «Συνδικαλιστική Ένωση Ε.Β.Ε.»  δύο θέσεις στο Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΝΑ , με τον απερχόμενο γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας και ταμία του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Ν. Αχαΐας , κ. Δημήτριο Νικολακόπουλο , καθώς και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων κ. Νικόλαο Φωτόπουλο.

Επίσης, από την ίδια παράταξη,  μια θέση στην εξελεγκτική επιτροπή κατέλαβε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων κ. Αλέξιος Παυλόπουλος.

Η Αγωνιστική Συνεργασία εξέλεξε για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων κ. Αντώνιο Χρυσανθακόπουλο.

Όσον αφορά την εκλογή των αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας στη ΓΣΕΒΕΕ, η Συνδικαλιστική Ένωση Ε.Β.Ε. , εξέλεξε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων νομού Αχαΐας ΒΑΤΤ  κ. Νικόλαο Φωτόπουλο , με πρώτο αναπληρωματικό τον απερχόμενο γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας και ταμία του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων νομού Αχαΐας , κ. Δημήτριο Νικολακόπουλο, καθώς επίσης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων κ. Αντώνιο Χρυσανθακόπουλο της παρατάξεως «Αγωνιστική Συνεργασία».

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ « Ο ΘΑΛΗΣ» ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Ο ΘΑΛΗΣ» για ακόμη μία φορά αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική του δράση και συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης των δομών Υγείας του νομ...

Σ.Ε.Ε.Η.Π HΛΕΚΤΡΟΝΙKA ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΔΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FAX, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ MAIL

Ο Σύνδεσμός Εργοληπτών Εγκαταστατών Πειραιά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, συστήνει στους συναδέλφους ψυχραιμία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή ώστε ...

ΠΟΣΕΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ

Αναστολη της προγραμματισμένης για τις 14/3/2020 Σύσκεψης του Περιφερειακού Κλιμακίου Αττικής – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίων Νήσων & Πελοποννήσου...

Κλείσιμο [X]