ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

25 XΡΟΝΙΑ KNX

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΑΠΌ 180 ΚΝΧ FANS ΣΤΑ ONLINE EVENTS ΤΗΣ QUANTUM ΓΙΑ ΤΑ 25 ΧΡΌΝΙΑ ΤΗΣ ΚΝΧ!

Περισσότεροι από 180 ΚΝΧ Fans στα online events της Quantum για τα 25 Χρόνια της ΚΝΧ!

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στα 2 εορταστικά ΚΝΧ Online Events & workshops της Quantum στα πλαίσια των 25ων γενεθλίων της ΚΝΧ Association! 

To 1ο ΚΝΧ online event ήταν ένα workshop με τίτλο ''ΚΝΧ ETS5 workshop - KNX RF Show - KNX Sonos Show'' μόνο για ΚΝΧ Partners. Οι συμμετέχοντες από το δικό τους Laptop προγραμμάτισαν βήμα-βήμα στο λογισμικό ETS 5, τις πρώτες τους ΚΝΧ RF συσκευές και είδαν το αποτέλεσμα Live όταν ο εισηγητής, ο Γιώργος Λάζος, τις έθεσε σε λειτουργία. Στο τέλος, είδαν επίσης πώς ενοποιείται το πασίγνωστο σύστημα ήχου SONOS με το ΚΝΧ.

Το 2ο KNX online event ήταν ανοικτό σε όλους και οι 100 συμμετέχοντες είδαν πώς προγραμματίζεται ένα έργο κτιριακού αυτοματισμού με την τεχνολογία ΚΝΧ, πώς βάζουμε σε λειτουργία τις συσκευές ΚΝΧ ενός κτιρίου, πώς διαλειτουργούν μεταξύ τους χωρίς πρόβλημα συσκευές ΚΝΧ διαφορετικών κατασκευαστών και τέλος πώς λειτουργεί μία οπτικοποίηση ενός κτιρίου με την τεχνολογία ΚΝΧ. 

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρο μία ETS 5 Lite από την ΚΝΧ Association. 

Ο Θανάσης Μπότσικας ήταν ο 1ος τυχερός που κέρδισε μία ETS 5 Professional κατά τη διάρκεια των εορταστικών events στα πλαίσια των 25ων γενεθλίων της ΚΝΧ Association!

Ο Σταύρος Ανδρουλάκης ήταν ο 2ος τυχερός που κέρδισε ένα φανταστικό KNX Starter Kit.
Ένα έξυπνο ΚΝΧ τροφοδοτικό, μία ΚΝΧ ρελεδιέρα 24 καναλιών και ένα 8-πλο μπουτόν ΚΝΧ για ένα μαγικό ξεκίνημα στον κόσμο του ΚΝΧ για τον Σταύρο!

Μία ευγενική χορηγία του Νεκτάριου Βρυώνη από την ΑΒΒ και της Σοφίας Γκαλαΐτση από την Schneider Electric. 

Σου άρεσαν αυτά τα Online Events; 

Για να συμμετάσχεις στο επόμενο Online Event και να γνωρίσεις ποια είναι τα 6 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις στην αγορά του κτιριακού αυτοματισμού ...
δήλωσε συμμετοχή τώρα στην ιστοσελίδα http://www.knxtraining.gr/knx-6-steps-free-webinar.html

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]