ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

KAYKAΣ

Η ΚΑΥΚΑΣ ΒΡΑΒΕΎΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΈΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΆ ΩΣ «TRUE LEADER»

Η ΚΑΥΚΑΣ αναδείχθηκε «True Leader» για το έτος 2014, ως μια από τις 54  κορυφαίες  επιχειρήσεις  και βραβεύτηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, στα πλαίσια επίσημης εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την ICAP.  Παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών, επιχειρήσεων, αλλά και εκπροσώπων  των κυριοτέρων φορέων επιχειρηματικότητας της χώρας, το βραβείο παρέλαβε ο κος Αντώνης Ζώντος, Managing Director της εταιρείας.

Με το θεσμό αυτό η ICAP, από το 2011 αναδεικνύει μέσα από 22.000  εξεταζόμενες επιχειρήσεις, εκείνες που πέτυχαν να διακριθούν, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια, ήτοι Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, υψηλή Πιστοληπτική Ικανότητα και κορυφαία θέση στον κλάδο.

Συγκεκριμένα η διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ ως «True Leader» για το 2014, σημαίνει ότι η εταιρεία μας:

1.    Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA)

2.    Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό της

3.     Βρίσκεται στις  κορυφαίες θέσεις του Κλάδου της (με βάση τον κύκλο εργασιών)

4.    Έχει υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνεται από Β2 έως Α1)

Η ανάδειξη της ΚΑΥΚΑΣ ως «True Leader» για το 2014 είναι μείζονος σημασίας. Με αυτή τη διάκριση επιβραβεύεται η πολύτιμη συμβολή και η πίστη του ανθρώπινου δυναμικού της ΚΑΥΚΑΣ, στο όραμα και στις αξίες της εταιρείας, αλλά και το πάθος του για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη. Το βραβείο αυτό, αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης των πελατών και συνεργατών σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και  ασταθές επιχειρηματικό περιβάλλον. Το γεγονός ότι η ΚΑΥΚΑΣ  διατηρεί  τον τίτλο του «True Leader» για 4η συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί πέρα από ιδιαίτερη τιμή και  δέσμευση από πλευράς μας, να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας για αειφόρο ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]