ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

SIGMA SECURITY

S-PROX: ΝΕΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΡΤΩΝ RFID ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ S-PRO

Η Sigma Security ανακοίνωσε το S-Prox, τον νέο αναγνώστη καρτών RFID, o οποίος δίνει τη δυνατότητα χειρισμού του συστήματος ασφαλείας έξω από τον προστατευόμενο χώρο.

O καρταναγνώστης S-Prox συνεργάζεται αποκλειστικά με τους πίνακες συναγερμού της σειράς S-Pro και είναι εξαιρετικά απλός στη χρήση και τον προγραμματισμό του.

Όλα τα ηλεκτρονικά του εξαρτήματα είναι εμβαπτισμένα σε ειδικό προστατευτικό υλικό και μπορεί να τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο με ασφάλεια, χωρίς φόβο από νερά και σκόνες.

Διαθέτει Tamper στη βάση του και έξοδο PGM που επικοινωνούν με τον πίνακα μέσω του S-BUS, χωρίς επιπλέον καλώδια.

Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα απεικόνισης της κατάστασης όλων των τμημάτων, μέσω τρίχρωμων LEDs, καθώς και λειτουργία ταυτόχρονης όπλισης, περιμετρικής όπλισης ή αφόπλισης όλων των τμημάτων του συστήματος.

Χαρακτηριστικά

  • Κατάλληλος για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο.
  • Εύκολος προγραμματισμός και αυτόματη αναγνώριση από τον πίνακα S-Pro.
  • Σε κάθε πίνακα S-Pro μπορούν να συνδεθούν μέχρι 4 καρταναγνώστες S-Prox.
  • Δυνατότητα απεικόνισης της κατάστασης των τμημάτων, με ανεξάρτητη ένδειξη, μέσω του τρίχρωμου LED, που αντιστοιχεί σε κάθε τμήμα.
  • Δυνατότητα ταυτόχρονης όπλισης, περιμετρικής όπλισης ή αφόπλισης των τμημάτων του συστήματος.
  • Διαθέτει μία έξοδο PGM, η οποία μπορεί να αντιστοιχισθεί σε οποιοδήποτε PGM του πίνακα.
  • Διαθέτει Tamper στη βάση του, για την προστασία του από την αποκόλλησή του από τον τοίχο. Έτσι, σε κάθε απόπειρα δολιοφθοράς, δίνει εντολή συναγερμού στον πίνακα.
  • Σε περίπτωση που κοπούν ή βραχυκυκλωθούν τα καλώδια που συνδέουν τον καρταναγνώστη με τον πίνακα, σηματοδοτείται απώλεια περιφερειακού.
  • Διαθέσιμος σε λευκό και μαύρο χρώμα.

 

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

EUROLAMP: ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Νέα σχέδια σε φωτιστικά εσωτερικού χώρου προτείνει η γνωστή εταιρεία EUROLAMP. Μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας που γοητεύουν τον καταναλωτή....

DEVOLO ACCESS POINT ONE: ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ «ΠΟΡΤΕΣ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ INTERNET

Streaming 4K βίντεο, online gaming με φίλους και σερφάρισμα στο Internet: μια σταθερή, αστραπιαία σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία....

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ACTI9 IC40

Η Schneider Electric, εταιρεία που δραστηροποιείται στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη λύση EcoStruxure ready – τη νέα σειρά Acti9...

Κλείσιμο [X]