ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

OLYMPIA ELECTRONICS

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ LPCB ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E

Πρόσφατα τα προϊόντα BS-536 και BSR-5036/A της εταιρείας OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έλαβαν πιστοποίηση κατά CPA (Construction of Product Approval) από το έγκριτο Βρετανικό οίκο πιστοποιήσεων LPCB.

To BS-536 είναι μπουτόν πυρασφάλειας με κλειδί TEST – RESET που ενεργοποιεί το σύστημα πυρανίχνευσης χειροκίνητα. Tα BS-536/A  και BS-5036/Α είναι σχεδιασμένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία ΕΝ-54 και είναι κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους. Επίσης το προϊόν είναι πιστοποιημένο από την EVPU. Το BSR-5036/A είναι διευθυνσιοδοτούμενο μπουτόν πυρασφάλειας και όταν ενεργοποιηθεί ενημερώνει τον πίνακα για την ακριβή διεύθυνση του συμβάντος και ταυτόχρονα ανάβει το ενσωματωμένο LED του μπουτόν. Διαθέτει ειδικούς διακόπτες (switches) επιλογής διεύθυνσης.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στοχεύοντας στην ποιότητα έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Για την παραγωγή της η εταιρεία εφαρμόζει προχωρημένα συστήματα “world class manufacturing” όπως lean systems, TPM 5S κ.λ.π. που τις προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Επίσης προϊόντα της διαθέτουν πιστοποιητικά από διάφορα εργαστήρια όπως LPCB, VDS, TUV, ΕΛΚΕΠΗΥ, EVPU. Mε αυτόν τον τρόπο η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αυξάνει την αναγνωρισιμότητά της στην παγκόσμια αγορά ως μία από τις πιο ταχείες αναπτυσσόμενες Ευρωπαϊκές μονάδες με έδρα την Ευρωπαϊκή Ένωση και επίσης της δίνεται η δυνατότητα αύξησης του μεριδίου αγοράς στις 72 χώρες όπου εξάγει τα προϊόντα της.

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει βαθιά ριζωμένη ως εταιρική φιλοσοφία το δόγμα «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]