ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΟΡΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟTEC & ΣΑΛΟΝΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Το στοίχημα κερδήθηκε. Σε μια εποχή που η αγορά στενάζει από την οικονομική κρίση, η απόφαση να μην ματαιωθεί η 6η διεθνής έκθεση «ΗΛΕΚΤΡΟTEC & Σαλόνι Φωτισμού», όπως έγινε με όλες τις μεγάλες εκθέσεις της χώρας, δικαιώθηκε.

Ο επιτυχημένος θεσμός των κλάδων ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού άντεξε και η έκθεση που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 7 Οκτωβρίου στο «Metropolitan Expo», στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ήταν μια νότα αισιοδοξίας μέσα στη γενική κατήφεια.

Φυσικά δεν είχε το εύρος προηγούμενων διοργανώσεων σε συμμετοχές. Ωστόσο, αν και εμφανώς επηρεασμένη από την ύφεση, η γενική διαπίστωση ήταν ότι διατήρησε την παραδοσιακή της λάμψη αλλά και την αντιπροσωπευτικότητα των κλάδων που προβάλει, ενώ πολλές και ενδιαφέρουσες ήταν οι νέες τεχνολογίες που παρουσιάστηκαν.

Εξίσου αντιπροσωπευτικό ήταν και το κοινό που την επισκέφτηκε και το οποίο άγγιξε τις 10.000. Καταγραφήκαν επισκέπτες από όλη τη χώρα και είναι χαρακτηριστικό πως οι λίγοι (σχετικά με άλλες χρονιές) που ήρθαν, ήρθαν για συμφωνίες και όχι απλά για ενημέρωση ή από περιέργεια, αφήνοντας ικανοποιημένους τους εκθέτες.    

Έντονο ενδιαφέρον παρουσίασε και η ημερίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) που έγινε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης, με θέμα «Παρουσίαση συνολικού προωθητικού σχεδίου Π.Ο.Σ.Ε.Η. για την ασφάλεια των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων» και η παρουσίαση της εταιρίας GEYER ΕΛΛΑΣ ΑΕ με θέμα «Η επανάσταση στον φωτισμό με την τεχνολογία LED» που έγινε την Κυριακή.

Η «ΗΛΕΚΤΡΟTEC & Σαλόνι Φωτισμού», που συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια προβάλλοντας επιτεύγματα των κλάδων του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού, από τους πλέον δυναμικούς στη χώρα μας. Διοργανώνεται από την «T Expo» και υποστηρίζεται από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς του χώρου.
 

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας είναι το μηνιαίο περιοδικό της T-Press «Ηλεκτρολόγος».

 

  • Διαρκής ενημέρωση για την εξέλιξη της «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού», τις παράλληλες εκδηλώσεις καθώς και κάθε πληροφορία χρήσιμη σε εκθέτες και επισκέπτες, παρέχεται από τον διαδικτυακό τόπο www.electrotec.gr.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΏΝ «UPATRAS IQ» ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΠΑΤΡΏΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΕΒ ΚΑΙ ΣΕΒΠΕΔΕ

Σε μια εποχή, που ένα από τα κρίσιμα ζητούμενα για την αναβάθμιση της βιομηχανικής παραγωγής στη χώρα είναι η διασύνδεσή της με την έρευνα, το Πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινά το πρόγραμμα βιομηχανικών διδ...

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε: UNBOXING VIDEO: DRAYTEK VIGORAP 802 & VIGORAP 918R SERIES

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., παρουσιάζει το unboxing video των λύσεων ασύρματης δικτύωσης, VigorAP 802 και VigorAP 918R....

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ BSI ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχοντας ως κύριο στόχο της την συνεχή βελτίωση των προϊ...

Κλείσιμο [X]