ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Μ. Αποστολάκης, Θ. Αγγουράκης, Ι. Παπαδαντωνάκης, Ι. Μπροκαλάκης, Ν. Τραχαλάκης (Αντιπρόεδρος ΣΕΗΧ), Ε. Βούτας (πρόεδρος Ταμείου Αλληλοβοήθειας και μέλος ΔΣ ΣΕΗΧ), Γ. Θεοδωράκης (μέλος ΔΣ ΣΕΗΧ), Σ. Τζανακάκης (ταμίας ΣΕΗΧ).

ΣΕΗ ΧΑΝΊΩΝ: ΜΕΓΆΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΗΝ ΚΟΠΉ ΠΊΤΑΣ

ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ «ΚΑΝΆΡΙΑ» Η ΕΤΉΣΙΑ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΉ ΤΗΣ ΠΊΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΎ ΕΡΓΟΛΗΠΤΏΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΩΝ ΝΟΜΟΎ ΧΑΝΊΩΝ.

Εκτός από το πλήθος των μελών του συνδέσμου με τις οικογένειές τους, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΗ κ. Θ. Αγγουράκης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Ρεθύμνου κ. Ι. Παπαδάκης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Ηρακλείου κ. Μ. Μαράκης, ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανιών κ. Ι. Μαργαρώνης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Χανίων κ. Ι. Παυλάκης. Το «παρών» έδωσαν και στελέχη από την εταιρεία «Κουβίδης ABEE», η οποία ήταν και χορηγός στην εκδήλωση μαζί με τον Σύνδεσμο και τον Συνεταιρισμό.
Πριν την κοπή της βασιλόπιτας, τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν εκ μέρους των ΔΣ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ι. Μπροκαλάκης και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ι. Παπαδαντωνάκης.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ΔΣ του Συνδέσμου βράβευσε τα παιδιά των συναδέλφων που πέρασαν σε ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα την χρονιά που πέρασε. Ακολούθησαν οι κληρώσεις για τα δώρα αλλά και για το έμβλημα του Συνδέσμου.
Οι παρόντες διασκέδασαν με το συγκρότημα του κ. Αρτέμη Πεντάρη και έτσι η εκδήλωση μετατράπηκε σε ένα αξέχαστο γλέντι με χορό και τραγούδι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ « Ο ΘΑΛΗΣ» ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Ο ΘΑΛΗΣ» για ακόμη μία φορά αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική του δράση και συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης των δομών Υγείας του νομ...

Σ.Ε.Ε.Η.Π HΛΕΚΤΡΟΝΙKA ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΔΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FAX, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ MAIL

Ο Σύνδεσμός Εργοληπτών Εγκαταστατών Πειραιά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, συστήνει στους συναδέλφους ψυχραιμία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή ώστε ...

ΠΟΣΕΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ

Αναστολη της προγραμματισμένης για τις 14/3/2020 Σύσκεψης του Περιφερειακού Κλιμακίου Αττικής – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίων Νήσων & Πελοποννήσου...

Κλείσιμο [X]