ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Συζητήθηκαν όλα τα βασικά ζητούμενα για τους επαγγελματίες του χώρου.

WORKSHOP ΔΕΔΔΗΕ: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ «ΕΞΥΠΝΑ» ΔΙΚΤΥΑ

O ΔΕΔΔΗΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΗΝ EURELECTRIC, ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΕ ΣΤΙΣ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΈΛΛΕΣ, WORKSHOP ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΏΝ ΣΕ ΈΞΥΠΝΑ ΔΊΚΤΥΑ.

Μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις για τις αναπτυσσόμενες υποδομές σήμερα στη ΝΑ Ευρώπη, είναι η μετάβαση των δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην εποχή των Έξυπνων Δικτύων. 


Από τα βασικά θέματα που αναπτύχθηκαν στο Workshop ήταν οι τρόποι χρηματοδότησης των έργων για τη μετάβαση στα Έξυπνα Δίκτυα, ο μακροπρόθεσμος επενδυτικός σχεδιασμός, ο ρόλος του θεσμικού πλαισίου, οι επενδυτικοί κίνδυνοι αλλά και οι ευκαιρίες στις χώρες της ΝΑ Ευρώπης. 

Στο Workshop συμμετείχαν μεταξύ άλλων κορυφαίοι παράγοντες της ευρωπαϊκής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και εκπρόσωποι επενδυτικών οργανισμών και φορέων. 
 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]