ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΕΜΙΝAΡΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟIΗΣΗΣ ΚΝΧ ΕΦΑΡΜΟΓEΣ ΑΝΟΙΧΤHΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚIΕΣ

Τo Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό κέντρο ΚΝΧ της Quantum διοργανώνει σεμινάρια στην Αθήνα στις 7, 8, 9 και 10 Απριλίου, καθώς και στο Ηράκλειο Κρήτης στις 23, 24, 25 και 26 Ιουνίου. Το σεμινάριο αποτελεί μία εκπαιδευτική διαδικασία αλληλεπίδρασης και μετάδοσης τεχνογνωσίας μακριά από προϊόντικές προωθήσεις και βασικός του στόχος είναι η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων.

Με απλά λόγια, εφαρμόζοντας τη διεθνή, ανοιχτή τεχνολογία ΚΝΧ των 400 κατασκευαστών, σ’ ένα οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους κτίριο, ακόμα και σ’ ένα συγκρότημα κτιρίων, επιτυγχάνεται πολύ εύκολα σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, πλήρης ενοποίηση και διαχείριση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων συμπεριλαμβανομένου και του Audio-video, αύξηση της ασφάλειας, της λειτουργικότητας και της άνεσης για τον χρήστη, σοβαρή εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου για τον χρήστη, οπτικοποίηση, παρακολούθηση και διαχείριση του κτιρίου από οπουδήποτε στον κόσμο.

Στα σεμινάρια θα παρουσιαστούν:

  • KNX + Magic Box Show: Επίδειξη σύνδεσης με πραγματικό έργο για να δεις πως οπτικοποιείται ένα κτίριο, πως μπορείς να αλλάξεις την οπτικοποίηση από απόσταση και πως μπορείς να αλλάξεις τον προγραμματισμό του κτιρίου από απόσταση.
  • ΚNX + Sonos Show: Επίδειξη προγραμματισμού και διασύνδεσης μίας εγκατάστασης ΚΝΧ, με το καινοτόμο ασύρματο Hi-Fi σύστημα ήχου Sonos. Θα παρουσιαστεί πώς ένα έξυπνο κτίριο μπορεί να αξιοποιήσει ένα σύστημα ήχου, πέρα από τη χρήση του ως σύστημα αναπαραγωγής μουσικής.
  • ΚΝΧ RF Show: Επίδειξη προγραμματισμού ασύρματων ΚΝΧ RF συσκευών με την τελευταία έκδοση του ETS, το ETS 5.

Επίσης, θα διεξαχθεί συζήτηση σχετικά με το πώς θα μπορούσε να μετατραπεί οποιοδήποτε υπάρχον κτίριο, χωρίς να περαστούν νέα καλώδια, σε έξυπνο και smart-grid-ready, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Θα παρουσιαστεί το πώς μπορεί ένας ηλεκτρολόγος να μετατρέψει την κατοικία του σε έξυπνο κτίριο χωρίς να περάσει νέα καλώδια και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσει ως Demo σε υποψήφιους πελάτες, ακόμα και όταν βρίσκεται εκτός αυτής, μέσω της ταμπλέτα ή του κινητού του.

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΣΔΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Γ. Γραμματέα Ενέργειας Α. Σδούκου, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκε η προοπτική συνεργειών μεταξύ της Περιφέρειας Ατ...

Κλείσιμο [X]