ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΕΜΙΝAΡΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟIΗΣΗΣ ΚΝΧ ΕΦΑΡΜΟΓEΣ ΑΝΟΙΧΤHΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚIΕΣ

Τo Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό κέντρο ΚΝΧ της Quantum διοργανώνει σεμινάρια στην Αθήνα στις 7, 8, 9 και 10 Απριλίου, καθώς και στο Ηράκλειο Κρήτης στις 23, 24, 25 και 26 Ιουνίου. Το σεμινάριο αποτελεί μία εκπαιδευτική διαδικασία αλληλεπίδρασης και μετάδοσης τεχνογνωσίας μακριά από προϊόντικές προωθήσεις και βασικός του στόχος είναι η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων.

Με απλά λόγια, εφαρμόζοντας τη διεθνή, ανοιχτή τεχνολογία ΚΝΧ των 400 κατασκευαστών, σ’ ένα οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους κτίριο, ακόμα και σ’ ένα συγκρότημα κτιρίων, επιτυγχάνεται πολύ εύκολα σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, πλήρης ενοποίηση και διαχείριση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων συμπεριλαμβανομένου και του Audio-video, αύξηση της ασφάλειας, της λειτουργικότητας και της άνεσης για τον χρήστη, σοβαρή εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου για τον χρήστη, οπτικοποίηση, παρακολούθηση και διαχείριση του κτιρίου από οπουδήποτε στον κόσμο.

Στα σεμινάρια θα παρουσιαστούν:

  • KNX + Magic Box Show: Επίδειξη σύνδεσης με πραγματικό έργο για να δεις πως οπτικοποιείται ένα κτίριο, πως μπορείς να αλλάξεις την οπτικοποίηση από απόσταση και πως μπορείς να αλλάξεις τον προγραμματισμό του κτιρίου από απόσταση.
  • ΚNX + Sonos Show: Επίδειξη προγραμματισμού και διασύνδεσης μίας εγκατάστασης ΚΝΧ, με το καινοτόμο ασύρματο Hi-Fi σύστημα ήχου Sonos. Θα παρουσιαστεί πώς ένα έξυπνο κτίριο μπορεί να αξιοποιήσει ένα σύστημα ήχου, πέρα από τη χρήση του ως σύστημα αναπαραγωγής μουσικής.
  • ΚΝΧ RF Show: Επίδειξη προγραμματισμού ασύρματων ΚΝΧ RF συσκευών με την τελευταία έκδοση του ETS, το ETS 5.

Επίσης, θα διεξαχθεί συζήτηση σχετικά με το πώς θα μπορούσε να μετατραπεί οποιοδήποτε υπάρχον κτίριο, χωρίς να περαστούν νέα καλώδια, σε έξυπνο και smart-grid-ready, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Θα παρουσιαστεί το πώς μπορεί ένας ηλεκτρολόγος να μετατρέψει την κατοικία του σε έξυπνο κτίριο χωρίς να περάσει νέα καλώδια και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσει ως Demo σε υποψήφιους πελάτες, ακόμα και όταν βρίσκεται εκτός αυτής, μέσω της ταμπλέτα ή του κινητού του.

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]