ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η διοίκηση της Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. πριν από την έναρξη του συνεδρίου.

ΠΟΒΕΣΑ: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ & ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΣΥΣΤΗΡΗΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων διοργάνωσε το Διήμερο 14 - 15 Μαΐου του 2016 με απόλυτη επιτυχία το 10ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Κλάδου στα γραφεία της, Πειραιώς 118 στην Αθήνα.

Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Π. Βλασόπουλος με την εισήγηση του Προεδρείου του Διοικητικού Απολογισμού της τριετίας 2013 – 2016, αναφερόμενος στη δράση του Διοικητικού Συμβουλίου εν μέσω της ζοφερής οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης της χώρας μας.

Το συνέδριο το τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν ολιγόλεπτο θερμό συναδελφικό χαιρετισμό σκιαγραφώντας την επικρατούσα κατάσταση στη Πατρίδα μας ο Αντιπρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γιώργος Ασμάτογλου, ο Πρόεδρος της ΟΒΥΕ κ. Δημήτρης Βαργιάμης και ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ κ. Διαμαντής Κασαπίδης.

Επίσης απεύθυναν θερμό χαιρετισμό οι συνεργάτες και χορηγοί της Ομοσπονδίας, ο Διευθυντής Πωλήσεων της «Αγροτικής Ασφαλιστικής» κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος Αναστάσιος καθώς και η κ. Κάτια Κυριλή και ο κ. Πέτρος Κακούρης της μεσίτριας ασφαλιστικής POLARIS, αναβαθμίζοντας τη συνεργασία μας με νέες παροχές.

Παραβρέθηκαν Βιοτέχνες - χορηγοί, υποστηρικτές των επίπονων προσπαθειών της Ομοσπονδίας μας και επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα της οργανωμένης εκπροσώπησης των Βιοτεχνών.

Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίστηκαν και τη δεύτερη μέρα εποικοδομητικά με τις ουσιαστικές και πλουραλιστικές τοποθετήσεις των συνέδρων για όλα τα θέματα με ισχυρούς προβληματισμούς, έντονες ανησυχίες για την πορεία και εξέλιξη του κλάδου στη δυσκολότερη οικονομική εποχή για τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις.

Ακολούθησε το κλείσιμο των εργασιών από τον Πρόεδρο σε πνεύμα ομόνοιας και συσπείρωσης, ενσωματώνοντας και τις προτάσεις των Συναδέλφων σχετικά με τον προγραμματισμό της δράσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες των Συναδέλφων σε ένα και μοναδικό ενιαίο ψηφοδέλτιο σε απόλυτη ομοψυχία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβούλιου. Το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών ανέδειξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο 3ετούς θητείας ανανεωμένο με νέα στελέχη του Κλάδου μας και ανακοινώθηκε η παύση των εργασιών του 10ου Συνεδρίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε το 1ο Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε Σώμα και εξέλεξε το νέο Προεδρείο του.

Με δελτίο Τύπου, η Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στη νέα συνεργάτιδα της Ομοσπονδίας μας, την «Τεχνοεκδοτική / Τ PRESS» και ειδικότερα την εκδότρια κ. Βούλα Μουρτά, διοργανώτρια του 10ου Συνεδρίου μας με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο, επιβεβαίωση της άριστης συνεργασίας.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

Σ.Ε.Ε.Η.Π HΛΕΚΤΡΟΝΙKA ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΔΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FAX, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ MAIL

Ο Σύνδεσμός Εργοληπτών Εγκαταστατών Πειραιά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, συστήνει στους συναδέλφους ψυχραιμία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή ώστε ...

ΠΟΣΕΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ

Αναστολη της προγραμματισμένης για τις 14/3/2020 Σύσκεψης του Περιφερειακού Κλιμακίου Αττικής – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίων Νήσων & Πελοποννήσου...

ΕNΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Μετά τις αρχαιρεσίες της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκαν στις 8/3/2020 εκλέχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο μετά την συγκρότηση του σε Σώμα στις 10/3/2020,έχει ως εξής:...

Κλείσιμο [X]