ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Οι δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του ΕΟΑΝ.

ΜΗΝΑΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ

Ο Ιούνιος θα είναι μήνας δράσεων για την ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ καθώς έχουν προγραμματιστεί 4 δράσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την συλλογή και ανακύκλωση αποβλήτων φωτιστικών, λαμπτήρων & μικροσυσκευών.

Αναλυτικά οι δράσεις είναι :

• Η ‘Σχολική ενημέρωση’ που πραγματοποιεί η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα για την ανακύκλωση με σχετική αδειοδότηση από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο και στην Νάξο σε 14 σχολεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από της 31/5 έως της 1/6 με την ονομασία ‘Εβδομάδα Περιβάλλοντος στις Κυκλάδες’. Στην Τήνο θα πραγματοποιηθεί και θεατρική παιδική παράσταση με θέμα την Ανακύκλωση στο Πνευματικό Κέντρο Τήνου την οποία θα παρακολουθήσουν παιδιά της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στην Νάξο στο Δημοτικό Θέατρο Καμπανέλλη στις 1/6 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και προβολή της παράστασης. 

• Πρόγραμμα ενημέρωσης, και θεατρική παιδική παράσταση με θέμα την Ανακύκλωση αποβλήτων και την ευαισθητοποίηση συλλογής, με παράλληλα κίνητρα για την επιστροφή άχρηστων λαμπτήρων και συσκευών στην Εράσμειο Σχολή στις 1/6.

• Συμμετοχή στην εκδήλωση του Δήμου Αχαρνών στα πλαίσια της ανθοκομικής έκθεσης και της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στην οποία θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και θεατρική παράσταση στα παιδιά του Δήμου στις 2/6.

• Σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγάλεω θα γίνει ενημέρωση των παιδιών και θεατρική παράσταση στο ‘Καλοκαιρινό Σχολείο’ του Δήμου στις 24/6.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του ΕΟΑΝ.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]