ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Το στάδιο “Prioritet Serneke Arena” του Γκέτεμποργκ που διαθέτει πλέον ελληνικής κατασκευής προϊόντα της “Olympia Electronics”.

ΤΑ «ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ» ΠΡΟΪOΝΤΑ ΣΤΟ ΓΚΕΤΕΝΜΠΟΡΓΚ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Με μια πετυχημένη και ανοδική πορεία από το 1979 έως και σήμερα, στην Ελλάδα και σε 72 χώρες του εξωτερικού, η “Olympia Electronics” συνεχίζει με επιτυχία να στολίζει με τα καινοτόμα προϊόντα της μεγάλα έργα σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Τα φωτιστικά ασφαλείας της “Olympia Electronics” A.E. τοποθετήθηκαν πρόσφατα στο πολύ-αθλητικό συγκρότημα στην περιοχή της Κβίμπεργκ στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Το “Prioritet Serneke Arena” είναι το μεγαλύτερο πολύ-αθλητικό συγκρότημα στις Σκανδιναβικές χώρες. Έχει συνολική έκταση 45.300 τ.μ. απλώνεται σε επτά ορόφους και διαθέτει 1,2 χιλιόμετρα εσωτερική πίστα σκι για όλες τις εποχές, ένα πλήρους μεγέθους γήπεδο ποδοσφαίρου χωρητικότητας 3.300 θεατών, δύο αθλητικές αίθουσες (για χάντμπολ, κ.λ.π.) εστιατόριο, μπαρ, καφετέριες, ξενοδοχείο, χώρους συνεδριάσεων, γυμναστήριο και μία κλινική αντιμετώπισης αθλητικών τραυματισμών.

Η “Olympia Electronics” A.E. στοχεύοντας στην ποιότητα συνεχίζει την δυναμική της παρουσία τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό αυξάνοντας τις εξαγωγές της και πετυχαίνοντας γέφυρες συνεργασίας με ολοένα και περισσότερα κράτη.

Η εταιρεία έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Τα προϊόντα της “Olympia Electronics” A.E. διαθέτουν πιστοποιητικά από διάφορα εργαστήρια όπως LPCB, Vs., TUV, LLOYD’S, EVPU κ.ά., γεγονός που αποτελεί εργαλείο και εφόδιο για την προώθηση τους.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]