ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Στιγμιότυπο από την ενημέρωση του προσωπικού πωλήσεων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΥΚΑΣ

Σε δύο φάσεις και δύο  αντίστοιχα σεμινάρια ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση του προσωπικού πωλήσεων της εταιρίας ΚΑΥΚΑΣ.

Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουνίου έγινε η εκπαίδευση των account και pre-sales managers στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας ΚΑΥΚΑΣ στην Παιανία, ενώ στις 14 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των διευθυντών πωλήσεων στις εγκαταστάσεις του KAFKAS Institute of Training & Development, όπου συμμετείχαν οι διευθυντές των καταστημάτων Αττικής με φυσική παρουσία και οι διευθυντές των υπόλοιπων καταστημάτων εκτός Αττικής διαδικτυακά.

Η εκπαίδευση κάλυψε τις παρακάτω κατηγορίες:

  1. Πιστοποιημένοι μετασχηματιστές χαμηλής τάσης: λειτουργία, χρήσεις, εφαρμογές, οφέλη και κριτήρια επιλογής

  2. Προϊόντα ηλεκτρικής τροφοδοσίας και ελέγχουσταθεροποιητές τάσης, επιτηρητές μόνωσης, επιτηρητές θερμοκρασίας, πολυόργανα και αναλυτές δικτύου, βιομηχανικά ρελέ διαρροής και μετασχηματιστές εντάσεως. Παρουσιάσθηκαν οι χρήσεις, τα οφέλη και τα κριτήρια επιλογής για κάθε μία από τις παραπάνω κατηγορίες προϊόντων.

Πλέον, οι ηλεκτρολόγοι – εγκαταστάτες και τελικοί χρήστες των προϊόντων της ΕΜΜΙS μπορούν να ενημερώνονται πανελλαδικά – μέσω του δικτύου καταστημάτων ΚΑΥΚΑΣ – για τα οφέλη τόσο των πιστοποιημένων μετασχηματιστών που κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στο εργοστάσιό μας όσο και για τα υπόλοιπα προϊόντα μας που ανήκουν στον ευρύτερο κλάδο της ηλεκτρικής τροφοδοσίας και ελέγχου.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]