ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ILS INNOVATIVE LIGHTING SYSTEMS: Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜO

Η ILS, επίσημος διανομέας και αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά του κορυφαίου βέλγικου ομίλου κατασκευής φωτιστικών Schreder S.A., προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αστικού και οδικού φωτισμού, καθώς και συστημάτων τηλεδιαχείρισης. Τα προϊόντα και οι λύσεις της ILS διακρίνονται για την τεχνολογική αρτιότητα, την αξιοπιστία και τη βέλτιστη σχέση κόστους, ποιότητας και απόδοσης.

Τα φωτιστικά AMPERA και TECEO αποτελούν την ιδανική επιλογή για αξιόπιστη και γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης σε εφαρμογές οδικού φωτισμού. Είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις από 1.000lm έως και 34.000lm, και χάρη στη μεγάλη ποικιλία οπτικών κατανομών, είναι το απόλυτο εργαλείο σχεδίασης και υλοποίησης βιώσιμων έργων οδικού φωτισμού.

Τόσο το Ampera όσο και το Teceo είναι κατασκευασμένα από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο και υλικά υψηλών προδιαγραφών, έχουν δείκτη στεγανότητας IP66 και μηχανική αντοχή IK09 το Ampera και ΙΚ08 το Teceo.

Η οπτική μονάδα των LED προστατεύεται από γυάλινο κάλυμμα, ενώ τα ηλεκτρικά μέρη βρίσκονται σε ξεχωριστό τμήμα από την οπτική μονάδα, για τη βέλτιστη θερμική διαχείριση και απομόνωση των δύο μερών.

Κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η αξιοπιστία, η οπτική απόδοση, η εξοικονόμηση ενέργειας και η δυνατότητα ενεργειακής βελτιστοποίησης με διασφαλισμένη διάρκεια ζωής 100.000 ώρες (L80B10) και 10 έτη εργοστασιακή εγγύηση.

Τα φωτιστικά οδικού και αστικού φωτισμού της ILS διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και σήματα ποιότητας (CE, ENEC, CB, ISO9001, ISO14001, ISO18001, ISO17025, ECO-DESIGN, WEEE κ.ά.), αποτελώντας την κορυφαία και έξυπνη επιλογή για εταιρείες που ασχολούνται με φωτισμό οδών και αστικών περιοχών.

Η ILS χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία φωτιστικών LED και προσεγγίζει κάθε έργο ξεχωριστά, δημιουργώντας για τους συνεργάτες και τους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού.

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

EUROLAMP: ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Νέα σχέδια σε φωτιστικά εσωτερικού χώρου προτείνει η γνωστή εταιρεία EUROLAMP. Μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας που γοητεύουν τον καταναλωτή....

DEVOLO ACCESS POINT ONE: ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ «ΠΟΡΤΕΣ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ INTERNET

Streaming 4K βίντεο, online gaming με φίλους και σερφάρισμα στο Internet: μια σταθερή, αστραπιαία σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία....

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ACTI9 IC40

Η Schneider Electric, εταιρεία που δραστηροποιείται στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη λύση EcoStruxure ready – τη νέα σειρά Acti9...

Κλείσιμο [X]