ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η ΚΑΥΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ DEWALT FLEXVOLT ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΚΑΥΚΑΣ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση των νέων πανίσχυρων επαναφορτιζόμενων εργαλείων DEWALT FLEXVOLT 54V. Η σειρά XR FLEXVOLT 54V ήρθε να προσφέρει στον κάθε επαγγελματία την απόδοση και αυτονομία που χρειαζόταν για να ολοκληρώσει τις πιο απαιτητικές εργασίες στο εργοτάξιο χωρίς την παροχή ρεύματος.

Η ΚΑΥΚΑΣ, εμπλουτίζοντας συνέχεια την γκάμα εργαλείων της με επώνυμα προϊόντα για επαγγελματίες και ιδιώτες διαμέσου στρατηγικών συνεργασιών με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην συγκεκριμένη αγορά, είχε την ευκαιρία να προσκαλέσει πελάτες της από όλη την Ελλάδα με σκοπό να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα των συνεργατών της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου TAE KWON DO στο Φάληρο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και πλαισιώθηκε από την έκθεση εργαλείων DEWALT, STANLEY, STANLEY FATAMAX, BLACK&DECKER και FACOM. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ΚΑΥΚΑΣ είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί τους επισκέπτες της εκδήλωσης στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της, και να τους ενημερώσει για την εξειδίκευση της στην αγορά των εργαλείων αλλά και για τα νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της, τα οποία προσφέρει μέσα σε ένα υπερσύγχρονο δίκτυο καταστημάτων και ειδικών τμημάτων σχεδιασμού λύσεων και τεχνικής υποστήριξης.

 

Ο διοργανωτής από την πλευρά του παρουσίασε τα νέα του προϊόντα μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο στήσιμο το οποίο εξυπηρετούσε τις ανάγκες της εκδήλωσης αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τα νέα προϊόντα για το 2017. Όσοι κατάφεραν να επισκεφτούν την έκθεση ενημερώθηκαν επίσης για τα νέα προϊόντα της DEWALT, STANLEY, STANLEY FATMAX καθώς και τα νέα εργαλεία BLACK&DECKER, τα οποία σύντομα πρόκειται να διατεθούν μέσα από το δίκτυο της ΚΑΥΚΑΣ, και βέβαια είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα εργαλεία DEWALT FLEXVOLT.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Alberto Casati, General Manager GTS της Νότιας Ευρώπης και η κυρία Μαριέλλα Τόμας από το European Management Team της Stanley Black & Decker, Inc.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΣΔΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Γ. Γραμματέα Ενέργειας Α. Σδούκου, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκε η προοπτική συνεργειών μεταξύ της Περιφέρειας Ατ...

Κλείσιμο [X]