ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νάξου (Σ.Ε.Η.Ν.) όταν προσλαμβάνουν ηλεκτρολόγο.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΑΞΟΥ : ΕΦΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ «ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ»

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νάξου (Σ.Ε.Η.Ν.) όταν προσλαμβάνουν ηλεκτρολόγο. Σε δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε ο Σ.Ε.Η.Ν. επισημαίνει ότι κάθε ηλεκτρολόγος πρέπει να επιδεικνύει στον πελάτη του την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που εκδίδει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο ή κάποια άλλη Περιφέρεια της Ελλάδας. Η άδεια πρέπει ν’ αναγράφει «Α΄ 1ης ομάδας» ή «2ας ομάδας» ή «3ης ομάδας» ή «4ης ομάδας» και να είναι σε ισχύ.

Σύμφωνα με τον Σ.Ε.Η.Ν., κάθε απόδειξη εισπράξεως ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρει ευδιακρίτως το όνομα του ηλεκτρολόγου που χρησιμοποιήθηκε σε κάποια δουλειά, καθώς και τον αριθμό της άδειας του. Σε διαφορετική περίπτωση είναι πιθανό να έχει προσληφθεί κάποιος που δηλώνει «ηλεκτρολόγος» αλλά δεν θα μπορεί να εγγυηθεί τις εργασίες και την ασφάλεια.

Τέλος, ο σύνδεσμος επισημαίνει ότι αν κάποιος δεν διαθέτει νόμιμα παραστατικά και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, τότε ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει αν δεν λάβει απόδειξη και νόμιμο παραστατικό.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]