ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ο κ. Νίκος Κουλουκουριώτης κατάγεται από τον Μακρύγιαλο Πιερίας και είναι εργαζόμενος της “Olympia Electronics” A.E. Είναι άτομο με αναπηρία αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

OLYMPIA ELECTRONICS A.E : ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΙΩΤΗ

Ο κ. Νίκος Κουλουκουριώτης κατάγεται από τον Μακρύγιαλο Πιερίας και είναι εργαζόμενος της “Olympia Electronics” A.E. Είναι άτομο με αναπηρία αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Όπως λέει ο ίδιος, δεν ένιωσε ποτέ μειονεκτικά, αφού είχε την τύχη να γεννηθεί σε μία οικογένεια που ποτέ δεν τον αντιμετώπισε σαν αδύναμο. Η αδυναμία του δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην ζωή του. Έκανε φίλους, ερωτεύτηκε, σπούδασε, έβγαλε δίπλωμα και σήμερα εργάζεται αποτελώντας παραγωγικό μέλος της “Olympia Electronics” A.E. και της κοινωνίας γενικότερα, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και το παιδικό του όνειρο, αφού ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό.

Πριν από επτά χρόνια ο κ. Κουλουκουριώτης ξεκίνησε εντατικά τον αθλητισμό, μετά από την γνωριμία του με τον νυν προπονητή και μέντορά του κ. Δημήτριο Ιωαννίδη. Κατέληξε στην άρση βαρών, και χάρη στο σταθερό πρόγραμμα και την ακατάπαυστη επίβλεψη του προπονητή του κατάφερε να αποκτήσει αργυρά μετάλλια σε Πανελλήνιους Αγώνες, ενώ συνεχίζει ακάθεκτος με βλέψεις και όνειρα για την επόμενη Ολυμπιάδα. Την τελευταία διάκρισή του την πέτυχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Πυλαίας στις 21 Μαΐου 2016.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της εταιρείας, «το παράδειγμα του Νίκου είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Έλληνες, για όλους τους αθλητές και για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν κινητικά προβλήματα. Η θέληση και η προσπάθεια που καταβάλλει συνεχώς είναι άξια συγχαρητηρίων και δίνει αισιοδοξία για νέες διακρίσεις».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΣΔΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Γ. Γραμματέα Ενέργειας Α. Σδούκου, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκε η προοπτική συνεργειών μεταξύ της Περιφέρειας Ατ...

Κλείσιμο [X]