ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ο κ. Νίκος Κουλουκουριώτης κατάγεται από τον Μακρύγιαλο Πιερίας και είναι εργαζόμενος της “Olympia Electronics” A.E. Είναι άτομο με αναπηρία αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

OLYMPIA ELECTRONICS A.E : ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΙΩΤΗ

Ο κ. Νίκος Κουλουκουριώτης κατάγεται από τον Μακρύγιαλο Πιερίας και είναι εργαζόμενος της “Olympia Electronics” A.E. Είναι άτομο με αναπηρία αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Όπως λέει ο ίδιος, δεν ένιωσε ποτέ μειονεκτικά, αφού είχε την τύχη να γεννηθεί σε μία οικογένεια που ποτέ δεν τον αντιμετώπισε σαν αδύναμο. Η αδυναμία του δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην ζωή του. Έκανε φίλους, ερωτεύτηκε, σπούδασε, έβγαλε δίπλωμα και σήμερα εργάζεται αποτελώντας παραγωγικό μέλος της “Olympia Electronics” A.E. και της κοινωνίας γενικότερα, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και το παιδικό του όνειρο, αφού ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό.

Πριν από επτά χρόνια ο κ. Κουλουκουριώτης ξεκίνησε εντατικά τον αθλητισμό, μετά από την γνωριμία του με τον νυν προπονητή και μέντορά του κ. Δημήτριο Ιωαννίδη. Κατέληξε στην άρση βαρών, και χάρη στο σταθερό πρόγραμμα και την ακατάπαυστη επίβλεψη του προπονητή του κατάφερε να αποκτήσει αργυρά μετάλλια σε Πανελλήνιους Αγώνες, ενώ συνεχίζει ακάθεκτος με βλέψεις και όνειρα για την επόμενη Ολυμπιάδα. Την τελευταία διάκρισή του την πέτυχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Πυλαίας στις 21 Μαΐου 2016.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της εταιρείας, «το παράδειγμα του Νίκου είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Έλληνες, για όλους τους αθλητές και για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν κινητικά προβλήματα. Η θέληση και η προσπάθεια που καταβάλλει συνεχώς είναι άξια συγχαρητηρίων και δίνει αισιοδοξία για νέες διακρίσεις».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]