ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Την συγκεκριμένη ημερομηνία, η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια, διανέμει όλα τα έσοδα των λιανικών πωλήσεων, στο προσωπικό της και κληρώνει δώρα μέσω του δικτύου καταστημάτων της στους πελάτες της.

2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: «ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΥΚΑΣ

Η 2 Νοεμβρίου, «Ημέρα Μνήμης & Εργαζομένων», έχει καθιερωθεί στην ΚΑΥΚΑΣ ως θεσμός, σε φόρο τιμής στη μνήμη του ιδρυτή της, Βασίλη Καυκά. Την συγκεκριμένη ημερομηνία, η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια, διανέμει όλα τα έσοδα των λιανικών πωλήσεων, στο προσωπικό της και κληρώνει δώρα μέσω του δικτύου καταστημάτων της στους πελάτες της.

Η εταιρεία παραμένοντας πιστή στις αξίες της, αλλά κυρίως στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και κουλτούρα της, θέλησε αυτή η μέρα να είναι ξεχωριστή για το ανθρώπινο δυναμικό της προκειμένου να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες με όραμα για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον για όλους ενώ παράλληλα να σηματοδοτεί και την πολύτιμη συμβολή του ιδρυτή για τη δημιουργία, την εξέλιξη και την πετυχημένη πορεία της ΚΑΥΚΑΣ.

Αυτή την καταλυτική ημέρα, που έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των εργαζομένων,  η ΚΑΥΚΑΣ τιμά και ευχαριστεί τους ανθρώπους αλλά και τους πελάτες της, αναγνωρίζοντας την κοινή διαδρομή, την εμπιστοσύνη αλλά και την στήριξή τους.   Η ΚΑΥΚΑΣ αποδεικνύει ότι η «Ημέρα Μνήμης & Εργαζομένων» διαρκεί συμβολικά μία μέρα, αλλά για την εταιρεία είναι τρόπος σκέψης και ζωής!

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]