ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Την συγκεκριμένη ημερομηνία, η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια, διανέμει όλα τα έσοδα των λιανικών πωλήσεων, στο προσωπικό της και κληρώνει δώρα μέσω του δικτύου καταστημάτων της στους πελάτες της.

2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: «ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΥΚΑΣ

Η 2 Νοεμβρίου, «Ημέρα Μνήμης & Εργαζομένων», έχει καθιερωθεί στην ΚΑΥΚΑΣ ως θεσμός, σε φόρο τιμής στη μνήμη του ιδρυτή της, Βασίλη Καυκά. Την συγκεκριμένη ημερομηνία, η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια, διανέμει όλα τα έσοδα των λιανικών πωλήσεων, στο προσωπικό της και κληρώνει δώρα μέσω του δικτύου καταστημάτων της στους πελάτες της.

Η εταιρεία παραμένοντας πιστή στις αξίες της, αλλά κυρίως στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και κουλτούρα της, θέλησε αυτή η μέρα να είναι ξεχωριστή για το ανθρώπινο δυναμικό της προκειμένου να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες με όραμα για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον για όλους ενώ παράλληλα να σηματοδοτεί και την πολύτιμη συμβολή του ιδρυτή για τη δημιουργία, την εξέλιξη και την πετυχημένη πορεία της ΚΑΥΚΑΣ.

Αυτή την καταλυτική ημέρα, που έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των εργαζομένων,  η ΚΑΥΚΑΣ τιμά και ευχαριστεί τους ανθρώπους αλλά και τους πελάτες της, αναγνωρίζοντας την κοινή διαδρομή, την εμπιστοσύνη αλλά και την στήριξή τους.   Η ΚΑΥΚΑΣ αποδεικνύει ότι η «Ημέρα Μνήμης & Εργαζομένων» διαρκεί συμβολικά μία μέρα, αλλά για την εταιρεία είναι τρόπος σκέψης και ζωής!

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]