ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η συνεργασία αυτή θα περιλαμβάνει τους τομείς της ενέργειας, της ενεργειακής απόδοσης, τις ανανεώσιμες πηγές καθώς και την πρόσβαση στην ενέργεια σε αναπτυσσόμενες χώρες...

SCHNEIDER ELECTRIC: ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μια πολύ σημαντική συνεργασία για την ανάπτυξη διεθνούς εκπαίδευσης, όσον αφορά την ενέργεια και τις ανανεώσιμες πηγές, υπέγραψαν η “Schneider Electric”, το Schneider Electric Foundation και το Διεθνές Κέντρο Παιδαγωγικών Σπουδών (Centre International d’Etudes Pédagogiques- CIEP) του γαλλικού Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Έρευνας.

Η συνεργασία αυτή θα περιλαμβάνει τους τομείς της ενέργειας, της ενεργειακής απόδοσης, τις ανανεώσιμες πηγές καθώς και την πρόσβαση στην ενέργεια σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Θα καλύπτει επίσης τη διοργάνωση τεχνικών και επαγγελματικών συστημάτων εκπαίδευσης, στην δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, στα ψηφιακά εργαλεία, στην αναγνώριση των διπλωμάτων και στην άσκηση των συναλλαγών, καθώς και στο διεθνές mobility.

Ακόμη, θα επεκτείνει την ανταλλαγή πληροφοριών, τους πόρους για τη δημιουργία documentary και τις βέλτιστες πρακτικές σε διεθνές επίπεδο μέσω του κοινού σχεδιασμού και της δημιουργίας των έργων στο πλαίσιο των προσκλήσεων για υποβολή προγραμμάτων και προσφορών για ενδοκοινοτικά ή διεθνή προγράμματα, καθώς και τον σχεδιασμό και τη δημιουργία τεχνογνωσίας και κατάρτισης πάνω στα προϊόντα.

«Η Schneider Electric έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας της Γαλλίας και διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην ενεργειακή εκπαίδευση. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να ενισχύσουμε τη συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης για τη δημιουργία νέων συνεργιών», δήλωσε ο κ. Gilles Vermot Desroches.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]