ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Σύμφωνα με τον κ. Ραβάνη, το Β.Ε.Α. είναι σταθερά στρατευμένο στην ενεργή στήριξη της βιοτεχνίας και της μικρομεσαίας επιχείρησης, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση και ενισχύοντας τις δράσεις ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας...

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με την επιδότηση συμμετοχής επτά επιχειρήσεων – μελών του, με δικό του περίπτερο και με δυναμική παρουσία συμμετείχε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρέστησαν ο πρόεδρος του Β.Ε.Α. κ. Παύλος Ραβάνης, ο γενικός γραμματέας κ. Βασίλειος Λιαμέτης και ο β΄ αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Δαμίγος. Επίσης, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι σύμβουλοι: Αντ. Καρτελιάς, Γ. Καραμπίνας και Σωτ. Τσουκαλάς, από πλευράς υπηρεσιών Β.Ε.Α. η διευθύντρια κ. Παρ. Γιοβανοπούλου, καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Κατά την παρέμβασή του, ο πρόεδρος του Β.Ε.Α. τόνισε ότι «η 81η Δ.Ε.Θ. αποτελεί πρόκληση για εξωστρέφεια και παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας που τολμά σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την οικονομία μας να αγωνίζεται και να δημιουργεί». Σύμφωνα με τον κ. Ραβάνη, το Β.Ε.Α. είναι σταθερά στρατευμένο στην ενεργή στήριξη της βιοτεχνίας και της μικρομεσαίας επιχείρησης, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση και ενισχύοντας τις δράσεις ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Β.Ε.Α., πρωταρχικός στόχος των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας, είναι το πώς θα δημιουργηθούν ξανά στην Ελλάδα συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης.

Οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου

Με τη συμμετοχή του στην 81η Δ.Ε.Θ., το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών πρόβαλε στο περίπτερό του τις νέες υπηρεσίες του, όπως:

Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Enterprise Europe Network για ενημέρωση και προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών,

Σταθερή υποστήριξη των μελών του («Επιχειρηματικός Μέντορας»), με εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες - σε τομείς επαγγελματικής κατάρτισης, εξωστρέφειας - καινοτομίας, χωροθέτησης, ασφάλισης, φορολογίας και πιστοποίησης.

Διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]