ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση προσφέρει το νέο φωτιστικό ασφαλείας Gemini Junior LED της ΕΑΤΟΝ Cooper Univel SA, το οποίο αποτελεί μια άκρως οικονομική και εύχρηστη επιλογή προβολέων LED...

GEMINI JUNIOR LED: ΝΕΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “EATON COOPER UNIVEL”

Υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση προσφέρει το νέο φωτιστικό ασφαλείας Gemini Junior LED της ΕΑΤΟΝ Cooper Univel SA, το οποίο αποτελεί μια άκρως οικονομική και εύχρηστη επιλογή προβολέων LED.

Συνδυάζει την ευκολία εγκατάστασης με την υψηλή φωτεινή απόδοση, είναι ιδανικό για μεγάλο εύρος εφαρμογών και δίνει λύσεις στην ανάγκη φωτισμού ασφαλείας μεγάλων βιομηχανικών εγκαταστάσεων και χώρων με μεγάλο ύψος οροφής.

Οι προβολείς του Gemini Junior LED είναι τοποθετημένοι σε πολυατευθυντικό βραχίονα, με σκοπό να διασφαλίζεται καλύτερα η επιθυμητή γωνία διάχυσης του φωτός.

Η αυτόνομη λειτουργία του φωτιστικού διαρκεί για τρεις ώρες σε περίπτωση διακοπής της κύριας παροχής. Και προκειμένου να μειωθεί στο ελάχιστο το συνολικό βάρος και να διευκολυνθεί με κάθε τρόπο η τοποθέτηση του φωτιστικού, χρησιμοποιούνται επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΝiCd.

Κάθε προβολέας LED ενσωματώνει τρία LED υψηλής απόδοσης και ισχύος 3W, διαμορφώνοντας τη συνολική κατανάλωσή του στα 9W.

Τέλος, στην πρόσοψη του φωτιστικού ενσωματώνονται  δύο ενδείκτες LED, για την άμεση και εύκολη διάγνωση τυχόν σφαλμάτων παροχής τροφοδοσίας και λειτουργίας των προβολέων του.

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

EUROLAMP: ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Νέα σχέδια σε φωτιστικά εσωτερικού χώρου προτείνει η γνωστή εταιρεία EUROLAMP. Μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας που γοητεύουν τον καταναλωτή....

DEVOLO ACCESS POINT ONE: ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ «ΠΟΡΤΕΣ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ INTERNET

Streaming 4K βίντεο, online gaming με φίλους και σερφάρισμα στο Internet: μια σταθερή, αστραπιαία σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία....

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ACTI9 IC40

Η Schneider Electric, εταιρεία που δραστηροποιείται στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη λύση EcoStruxure ready – τη νέα σειρά Acti9...

Κλείσιμο [X]