ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η ημερίδα είναι ανοιχτή σε κάθε επαγγελματία από το χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Π.Σ.Β.Β.Π.Η.Υ. ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 2014/35/ΕΕ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρολογικού Υλικού διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα : «Νέες εθνικές απαιτήσεις  για την διάθεση στην αγορά ασφαλούς ηλεκτρολογικού υλικού χαμηλής  τάσης, σύμφωνα με την Οδηγία 2014/35/ΕΕ».

Η ημερίδα είναι ανοιχτή σε κάθε επαγγελματία από το χώρο του ηλεκτρολογικού  υλικού και θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης των μελών του αλλά και των  καταστημάτων και εγκαταστατών ηλεκτρολογικού υλικού, ο Π.Σ.Β.Β.Π.Η.Υ.  οργανώνει ακόμα μία δράση για πιο ασφαλή και αξιόπιστα ηλεκτρολογικά προϊόντα στην ελληνική αγορά, θέτοντας τον πήχη των ελληνικών ηλεκτρολογικών προϊόντων ολοένα και ψηλότερα.

Κύρια θεματολογία – Ομιλητές:

«Κ.Υ.Α. 51157/ΔΤΒΝ1129/2016, σχετικά με τη διαθεσιμότητα στην αγορά ηλεκτρολογικού υλικού χαμηλής τάσης: Υποχρεώσεις οικονομικών φορέων -  Απαιτήσεις ασφάλειας - Συμμόρφωση»

Ομιλητής: Γ. Ρασσιάς, Προϊστάμενος Τμήματος Ηλεκτρικών – Ηλεκτρονικών Συσκευών & Προϊόντων και Ενεργειακών αποδόσεων της Δ/νσης Τεχνικής Βιομηχανικής Νομοθεσίας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

«Εποπτεία Αγοράς Ηλεκτρολογικού Υλικού: Ο ρόλος της στη διασφάλιση της  υγείας και ασφάλειας των καταναλωτών και στην προώθηση της  ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων»

Ομιλητής: Δρ. Α. Μητιακούδης, Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικής Βιομηχανικής  Νομοθεσίας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και  Ανάπτυξης.

 

Διεξαγωγή:

Αθήνα:Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, 18:00

Αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου Αχαρνών, Φιλαδέλφειας 87, Τ.Κ. 13671,Αχαρναί

 

Θεσσαλονίκη:Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, 18:00

Αίθουσα εκδηλώσεων Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης,Αριστοτέλους 27, Τ.Κ. 54624, Θεσσαλονίκη

 

Ο Π.Σ.Β.Β.Π.Η.Υ. ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αχαρνών και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την ευγενική παραχώρηση των αιθουσών τους.


 

 

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΛΕΜΕ "ΟΧΙ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ

Λίγες ημέρες μετά την πραγματοποίηση της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΠΟΣΕΗ στη Θεσσαλονίκη, ο «Η» απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΣΕΗ Κορινθίας κ. Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο, άνθρωπο με πολυετή...

ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Βαθιά θλίψη για την εθνική τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, θερμά συλλυπητήρια τις οικογένειες των νεκρών και αμέριστη συμπαράσταση στους πληγέντες, τραυματίες και πυροπαθείς, εκφράζει ...

ΣΕΗΕΜΛ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Επιμόρφωση για τα μέλη του οργάνωσε ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, στις 11 Ιουνίου, σε συνεργασία με την εταιρεία Legrand. Την τεχνική ενημέρωση που αφορούσε το σύσ...

Κλείσιμο [X]