ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η ημερίδα είναι ανοιχτή σε κάθε επαγγελματία από το χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Π.Σ.Β.Β.Π.Η.Υ. ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 2014/35/ΕΕ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρολογικού Υλικού διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα : «Νέες εθνικές απαιτήσεις  για την διάθεση στην αγορά ασφαλούς ηλεκτρολογικού υλικού χαμηλής  τάσης, σύμφωνα με την Οδηγία 2014/35/ΕΕ».

Η ημερίδα είναι ανοιχτή σε κάθε επαγγελματία από το χώρο του ηλεκτρολογικού  υλικού και θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης των μελών του αλλά και των  καταστημάτων και εγκαταστατών ηλεκτρολογικού υλικού, ο Π.Σ.Β.Β.Π.Η.Υ.  οργανώνει ακόμα μία δράση για πιο ασφαλή και αξιόπιστα ηλεκτρολογικά προϊόντα στην ελληνική αγορά, θέτοντας τον πήχη των ελληνικών ηλεκτρολογικών προϊόντων ολοένα και ψηλότερα.

Κύρια θεματολογία – Ομιλητές:

«Κ.Υ.Α. 51157/ΔΤΒΝ1129/2016, σχετικά με τη διαθεσιμότητα στην αγορά ηλεκτρολογικού υλικού χαμηλής τάσης: Υποχρεώσεις οικονομικών φορέων -  Απαιτήσεις ασφάλειας - Συμμόρφωση»

Ομιλητής: Γ. Ρασσιάς, Προϊστάμενος Τμήματος Ηλεκτρικών – Ηλεκτρονικών Συσκευών & Προϊόντων και Ενεργειακών αποδόσεων της Δ/νσης Τεχνικής Βιομηχανικής Νομοθεσίας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

«Εποπτεία Αγοράς Ηλεκτρολογικού Υλικού: Ο ρόλος της στη διασφάλιση της  υγείας και ασφάλειας των καταναλωτών και στην προώθηση της  ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων»

Ομιλητής: Δρ. Α. Μητιακούδης, Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικής Βιομηχανικής  Νομοθεσίας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και  Ανάπτυξης.

 

Διεξαγωγή:

Αθήνα:Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, 18:00

Αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου Αχαρνών, Φιλαδέλφειας 87, Τ.Κ. 13671,Αχαρναί

 

Θεσσαλονίκη:Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, 18:00

Αίθουσα εκδηλώσεων Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης,Αριστοτέλους 27, Τ.Κ. 54624, Θεσσαλονίκη

 

Ο Π.Σ.Β.Β.Π.Η.Υ. ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αχαρνών και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την ευγενική παραχώρηση των αιθουσών τους.


 

 

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

Σ.Ε.Ε.Η.Π HΛΕΚΤΡΟΝΙKA ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΔΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FAX, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ MAIL

Ο Σύνδεσμός Εργοληπτών Εγκαταστατών Πειραιά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, συστήνει στους συναδέλφους ψυχραιμία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή ώστε ...

ΠΟΣΕΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ

Αναστολη της προγραμματισμένης για τις 14/3/2020 Σύσκεψης του Περιφερειακού Κλιμακίου Αττικής – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίων Νήσων & Πελοποννήσου...

ΕNΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Μετά τις αρχαιρεσίες της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκαν στις 8/3/2020 εκλέχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο μετά την συγκρότηση του σε Σώμα στις 10/3/2020,έχει ως εξής:...

Κλείσιμο [X]