ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Νέο εργοστάσιο παραγωγής για συμπαγή ερμάρια σχεδιάζει να κατασκευάσει η Rittal, στο Haiger της Γερμανίας...

RITTAL: ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΕΡΜΑΡΙΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Νέο εργοστάσιο παραγωγής για συμπαγή ερμάρια σχεδιάζει να κατασκευάσει η Rittal, στο Haiger της Γερμανίας.Πρόκειται για την μεγαλύτερη επένδυση της εταιρείας, η οποία θα κοστίσει 250 εκατομμύρια ευρώ και έχει προγραμματιστεί για να ολοκληρωθεί μέχρι το 2018.Στα 24.000 τετραγωνικά μέτρα εγκατάστασης θα παράγονται 9000 ερμάρια την ημέρα, από 300 συνήθεις τύπους.

Επιπλέον, δυο ακόμη γραμμές παραγωγής που βρίσκονται στην περιοχή θα αναβαθμιστούν, ενώ στο μέλλον αναμένεται ακόμη ένα εργοστάσιο για ηλεκτρολογικά πεδία από ανοξείδωτο χάλυβα.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Rittal, στο εργαστάσιο στο Haiger, θα γίνεται χρήση αυτοματοποιημένων συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων αυτοματοποιημένων καθοδηγούμενων οχημάτων (AGVs).

Ακόμη το εργοστάσιο θα λειτουργεί με ένα έξυπνο σύστημα που θα μπορεί να προβλέπει την παραγγελία ανταλλακτικών με αποτέλεσμα να αυξήσει τη διαθεσιμότητα του συστήματος. Σύμφωνα με την εταιρεία με τα πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα ελέγχου ,θα ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας, το κόστος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Τέλος το εργοστάσιο στο Haiger αναμένεται να χρησιμεύσει ως πεδίο δοκιμών.

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]