ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Το κεντρικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11.00 π.μ στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

ΠΟΣΕΗ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ

Η ΠΟΣΕΗ συμμετέχει μαζί με την ΓΣΕΒΕΕ στις Πανελλαδικές Κινητοποιήσεις την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και καλεί όλα τα Σωματεία – Μέλη να ενημερώσουν τα μέλη τους για να συμμετάσχουν ,σε συνεργασία με τις τοπικές Ομοσπονδίες και τα κατά τόπους Σωματεία των Ε.Β.Ε, στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα.

Το κεντρικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11.00 π.μ στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα της ΠΟΣΕΗ στα μέλη της αναφέρει χαρακτηριστικά «συνάδελφοι, θα πρέπει να εκφράσουμε ΟΛΟΙ μας με την μαζική συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, την αντίθεσή μας στα μέτρα που προωθούνται από την Κυβέρνηση και τους δανειστές στο πλαίσιο της 2ης αξιολόγησης, τα οποία βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την ύφεση, εξοντώνουν την πραγματική οικονομία και οδηγούν σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και άνεργους.

Συνάδελφοι, έχουμε υποχρέωση να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ μας με την αγωνιστική και μαζική μας συμμετοχή στις Πανελλαδικές Κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016».

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

Σ.Ε.Ε.Η.Π HΛΕΚΤΡΟΝΙKA ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΔΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FAX, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ MAIL

Ο Σύνδεσμός Εργοληπτών Εγκαταστατών Πειραιά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, συστήνει στους συναδέλφους ψυχραιμία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή ώστε ...

ΠΟΣΕΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ

Αναστολη της προγραμματισμένης για τις 14/3/2020 Σύσκεψης του Περιφερειακού Κλιμακίου Αττικής – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίων Νήσων & Πελοποννήσου...

ΕNΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Μετά τις αρχαιρεσίες της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκαν στις 8/3/2020 εκλέχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο μετά την συγκρότηση του σε Σώμα στις 10/3/2020,έχει ως εξής:...

Κλείσιμο [X]