ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Το κεντρικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11.00 π.μ στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

ΠΟΣΕΗ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ

Η ΠΟΣΕΗ συμμετέχει μαζί με την ΓΣΕΒΕΕ στις Πανελλαδικές Κινητοποιήσεις την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και καλεί όλα τα Σωματεία – Μέλη να ενημερώσουν τα μέλη τους για να συμμετάσχουν ,σε συνεργασία με τις τοπικές Ομοσπονδίες και τα κατά τόπους Σωματεία των Ε.Β.Ε, στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα.

Το κεντρικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11.00 π.μ στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα της ΠΟΣΕΗ στα μέλη της αναφέρει χαρακτηριστικά «συνάδελφοι, θα πρέπει να εκφράσουμε ΟΛΟΙ μας με την μαζική συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, την αντίθεσή μας στα μέτρα που προωθούνται από την Κυβέρνηση και τους δανειστές στο πλαίσιο της 2ης αξιολόγησης, τα οποία βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την ύφεση, εξοντώνουν την πραγματική οικονομία και οδηγούν σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και άνεργους.

Συνάδελφοι, έχουμε υποχρέωση να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ μας με την αγωνιστική και μαζική μας συμμετοχή στις Πανελλαδικές Κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016».

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΛΕΜΕ "ΟΧΙ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ

Λίγες ημέρες μετά την πραγματοποίηση της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΠΟΣΕΗ στη Θεσσαλονίκη, ο «Η» απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΣΕΗ Κορινθίας κ. Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο, άνθρωπο με πολυετή...

ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Βαθιά θλίψη για την εθνική τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, θερμά συλλυπητήρια τις οικογένειες των νεκρών και αμέριστη συμπαράσταση στους πληγέντες, τραυματίες και πυροπαθείς, εκφράζει ...

ΣΕΗΕΜΛ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Επιμόρφωση για τα μέλη του οργάνωσε ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, στις 11 Ιουνίου, σε συνεργασία με την εταιρεία Legrand. Την τεχνική ενημέρωση που αφορούσε το σύσ...

Κλείσιμο [X]